Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Amalrun +5
- Konuyu Başlatan Fighterch
- Başlangıç tarihi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorunu tam anlayamadım.amalrunda hepsini tek tek test edeyim dedim böyle bişe çıktı karşıma sadece male yellowda bu oluyor bunu görünce çok şaşırdım bunu oraya nasıl ekledim şok oldum zaten sorun tam olarak nerden kaynaklıdır acaba bilen varmı
Oyla
0
DECLARE @Link1 INT = (SELECT ID FROM _RefAbilityByItemOptLevel WHERE RefItemID = (Devil Item ID) AND ItemOptLevel = (Devil +))
Yukarıda adı geçen tabloda belirli bir devilin + değerine göre skill eklenebilmesine olanak sağlayan bir ID kayıt altına alıyor sistem.
SELECT RefSkillID FROM _RefSkillByItemOptLevel WHERE Link = @Link1
Buradaki tabloda ise o + değerine ulaşıldığında hangi skill ekleneceğini belirtiyoruz.
Yapman gereken şey öncelikle _RefObjCommon'dan o devilin ID'sini ve hangi + değerinde bu skillin çıktığını öğrenmek.
Ardından yukarıdaki adımı takip ederek skill ID'sini bulabilir ve Devil Ignore Skill ID'si ile değiştirebilirsin.
Amalrun Devil;
+3, +4, +5 Ignore Skill = "SKILL_MALL_AMALRUN_MOBDEFENCEIGNORE_01"
+6, +7, +8 Ignore Skill = "SKILL_MALL_AMALRUN_MOBDEFENCEIGNORE_02"
SELECT ID FROM _RefSkill WHERE Basic_Code = "SKILL_MALL_AMALRUN_MOBDEFENCEIGNORE%"
Gerekli ID numarasını aşağıdaki query ile güncelleyebilirsin.
UPDATE _RefSkillByItemOptLevel SET RefSkillID = (Ignore Skill ID) WHERE Link = @Link1
Yukarıda adı geçen tabloda belirli bir devilin + değerine göre skill eklenebilmesine olanak sağlayan bir ID kayıt altına alıyor sistem.
Buradaki tabloda ise o + değerine ulaşıldığında hangi skill ekleneceğini belirtiyoruz.
Yapman gereken şey öncelikle _RefObjCommon'dan o devilin ID'sini ve hangi + değerinde bu skillin çıktığını öğrenmek.
Ardından yukarıdaki adımı takip ederek skill ID'sini bulabilir ve Devil Ignore Skill ID'si ile değiştirebilirsin.
Amalrun Devil;
SELECT ID FROM _RefSkill WHERE Basic_Code = "SKILL_MALL_AMALRUN_MOBDEFENCEIGNORE%"
UPDATE _RefSkillByItemOptLevel SET RefSkillID = (Ignore Skill ID) WHERE Link = @Link1
Oyla
0
en alttakini skill ıd ekleyip denedim okutmuyor query olarakDECLARE @Link1 INT = (SELECT ID FROM _RefAbilityByItemOptLevel WHERE RefItemID = (Devil Item ID) AND ItemOptLevel = (Devil +))
Amalrun Devil;
Oyla
0
sorun şu bütün devilleri tek tek denedim hepsinde ingrone verirken yellow amalrunda +5 te pain skili veriyorSorunu tam anlayamadım.![]()
Oyla
0
onu çok kez yaptım hepsi sorunlu çıkıyor sorun refskilloptlevel kısmında 118 olan yani +5 kısmı ekli değilmiş oda aralarında yellow amalruna denk geldi işte +5 oraya refskillden ingone01 refskill ıd ekledim düzeldi sorun çözülmüştürtemiz şekilde çekip eklemen daha iyi olacak.
Çünkü aktif olarak nasıl indirdiğin hakkında hiçbir bilgim yok![]()
Oyla
0
Her şeyi hazır kopyala yapıştır yapmaktansa bir içeriğe göz atsanız hiçbir şey kalmayacak.en alttakini skill ıd ekleyip denedim okutmuyor query olarak
Oyla
0
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)