oyuna girdiğimde devil yere atıyorum düşüyor devil ismi felan herşeyi gözüküyor yerden alıp invertorye geldiğinde üzerine gelir gelmez client crash oluyor biraz araştırma yaptım araştırma yaptıklarımı denedim ama sorunu çözemedim sebebi neden kaynaklı olabilir
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Amalrun devil dc sorunu
- Konuyu Başlatan Fighterch
- Başlangıç tarihi
Resim atar mısın .devil dış kısmı ayarlayabiliyorum ama iç kısmında olan özellik hep 20 de kalıyor +5 olan devil normal 25 çıkıyor hp den bahsetmiyorum phy damage mag damage tarafı değiştirmiyor hiç
Oyla
0
skill önemli değil onu eklerim tekrar da resimdeki sorun nasıl olacak ikiside +8 devillerin dış özellikleri ikisininde aynıResim atar mısın .
Ekli dosyalar
Oyla
0
Sen skill kısmını diyorsun onu RefSkill'den ayarlaskill önemli değil onu eklerim tekrar da resimdeki sorun nasıl olacak ikiside +8 devillerin dış özellikleri ikisininde aynı
Oyla
0
skill kısmını 3 eklemede eklememişim normalde ordanda bahsetmiyorum +8 normal devil phy damage mag damage 30 verirken amalrun devil ise phy damage mag damage 25 veriyor onu nasıl 30 yapabilirimSen skill kısmını diyorsun onu RefSkill'den ayarlaKodu da şu olmalı SKILL_MALL_NASRUN_DESTROYTHEDEVIL
Oyla
0
tamam biraz daha inceleyeyim bari 4. eklemem olacakO kadar karıştırmadım ama dediğin kısımlarında RefSkill ile alakası var Phy-Mag değerleri için
Oyla
0
sorun çözülmüştür vsro amalrun yazınca ilk çıkanı eklemeyin sorunlu çıkıyor o amalrun fix olarak birisi daha paylaşmış ama dosyalarda 127 den 128 atlamış onları düzelterek ekleyin yoksa bayağa uğraştırıyor hepsi sorunsuz bir şekilde çalışıyor şuandaO kadar karıştırmadım ama dediğin kısımlarında RefSkill ile alakası var Phy-Mag değerleri için
Oyla
0
Bunu fixli şekilde konu olarak açabilirsin böylece herkes yaralanır, bu amalrun işi karmaşık bir işsorun çözülmüştür vsro amalrun yazınca ilk çıkanı eklemeyin sorunlu çıkıyor o amalrun fix olarak birisi daha paylaşmış ama dosyalarda 127 den 128 atlamış onları düzelterek ekleyin yoksa bayağa uğraştırıyor hepsi sorunsuz bir şekilde çalışıyor şuanda
Oyla
0
olabilir aslında çünkü öteki kodlarda bayağa sıkıntı var çok atlamalar yapmışlarBunu fixli şekilde konu olarak açabilirsin böylece herkes yaralanır, bu amalrun işi karmaşık bir iş
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)