2 gün önce amalrun ekledim fakat karakter değil görünümünü almıyor characthervisualchange ekliyorum basar basmaz oyundan atıyor eklemeyince basıyor devili ama görüntü değişmiyor bilgisi olan ?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Amalrun devil
- Konuyu Başlatan Parzival
- Başlangıç tarihi
Söyle soylim bsr hatası var bsr yukluyorum ama yıne aynı devılın butun ozellıklerı aktıf tek sıkıntı bsr de sıkıntı oldugundan dolayı acıldıgı vakıt dc yıyor .karakter visualden amalrunu sılınce devılı basıyor aktıf bır sekılde hepsı calısıyor ama devıl gorunumu degısmıyor dc de vermıyor
Oyla
0
görüntü olmadan sıkıntısız güclerini sana veriyor ama görünüm yok buraya kadar anladım.
- simdi nerden yaptıgını eklediğini bilmiyorum ve düzgün eklenmiş dosyalar değil refability ref magic ve bir dosyası daha var. trigger tablosu gibi skillerin birbirne bağlanması için idlerin oraya yönlendirilmesi gerekyior
- bsr ile alakası varmı bilmiyorum eski bir data ise mutlaka ekli olması lazım isro datası ile hata alıyorsan muhtemelen skillerin birbirine baglantısı yanlıs olabilir
- charactervisualda skntısız görünüyor ama skill efecte eklemeleri yaptınmı ? char charakter visualı okumasa bile en azından kırmızı beyaz sarı gibi eğilip bir patlama yapıp sonrada seni dönüşümsüz olarak bırakması lazdımdı
- simdi nerden yaptıgını eklediğini bilmiyorum ve düzgün eklenmiş dosyalar değil refability ref magic ve bir dosyası daha var. trigger tablosu gibi skillerin birbirne bağlanması için idlerin oraya yönlendirilmesi gerekyior
- bsr ile alakası varmı bilmiyorum eski bir data ise mutlaka ekli olması lazım isro datası ile hata alıyorsan muhtemelen skillerin birbirine baglantısı yanlıs olabilir
- charactervisualda skntısız görünüyor ama skill efecte eklemeleri yaptınmı ? char charakter visualı okumasa bile en azından kırmızı beyaz sarı gibi eğilip bir patlama yapıp sonrada seni dönüşümsüz olarak bırakması lazdımdı
Oyla
0
Geldiğin vakit bi üstünde gecelim eksik varsa tamamlarsak cok sevinirimgörüntü olmadan sıkıntısız güclerini sana veriyor ama görünüm yok buraya kadar anladım.
Oyla
0
Ü
Üye silindi 3096
şuan oyuna girip çıkan dump atarmısın önceki dump sil güncel dump at bakalım bsr mi ne hatasıTamamdır bekliyorum
Oyla
0
Tm dumpu cıkarayım bı snye atayımşuan oyuna girip çıkan dump atarmısın önceki dump sil güncel dump at bakalım bsr mi ne hatası
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)