vSRO Çözüldü Amalrun devil dc sorunu

Fighterch

.
Aktiflik: 24%
Muhafız 500 mesaj
Thread owner
oyuna girdiğimde devil yere atıyorum düşüyor devil ismi felan herşeyi gözüküyor yerden alıp invertorye geldiğinde üzerine gelir gelmez client crash oluyor biraz araştırma yaptım araştırma yaptıklarımı denedim ama sorunu çözemedim sebebi neden kaynaklı olabilir

Thread owner
Sen skill kısmını diyorsun onu RefSkill'den ayarla :D Kodu da şu olmalı SKILL_MALL_NASRUN_DESTROYTHEDEVIL
skill kısmını 3 eklemede eklememişim normalde ordanda bahsetmiyorum +8 normal devil phy damage mag damage 30 verirken amalrun devil ise phy damage mag damage 25 veriyor onu nasıl 30 yapabilirim

Oyla 0
O kadar karıştırmadım ama dediğin kısımlarında RefSkill ile alakası var Phy-Mag değerleri için

Oyla 0
Thread owner
O kadar karıştırmadım ama dediğin kısımlarında RefSkill ile alakası var Phy-Mag değerleri için
sorun çözülmüştür vsro amalrun yazınca ilk çıkanı eklemeyin sorunlu çıkıyor o amalrun fix olarak birisi daha paylaşmış ama dosyalarda 127 den 128 atlamış onları düzelterek ekleyin yoksa bayağa uğraştırıyor hepsi sorunsuz bir şekilde çalışıyor şuanda

Oyla 0
sorun çözülmüştür vsro amalrun yazınca ilk çıkanı eklemeyin sorunlu çıkıyor o amalrun fix olarak birisi daha paylaşmış ama dosyalarda 127 den 128 atlamış onları düzelterek ekleyin yoksa bayağa uğraştırıyor hepsi sorunsuz bir şekilde çalışıyor şuanda
Bunu fixli şekilde konu olarak açabilirsin böylece herkes yaralanır, bu amalrun işi karmaşık bir iş

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar