oyuna girdiğimde devil yere atıyorum düşüyor devil ismi felan herşeyi gözüküyor yerden alıp invertorye geldiğinde üzerine gelir gelmez client crash oluyor biraz araştırma yaptım araştırma yaptıklarımı denedim ama sorunu çözemedim sebebi neden kaynaklı olabilir
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Amalrun devil dc sorunu
- Konuyu Başlatan Fighterch
- Başlangıç tarihi
satırlar 0 dan başlıyor 10 kadar ekli ama 127 den sonra 128 atlamış txtte söyle bişe yapsam ben onu 128 olara düzeltsem otomatik olarak db de _refskillbyitemoptleveldata burası ile _refmagicoptbyitemoptlvldata şu kısımdaki mantik çözebilsem kendim tek tek düzelterek eklerim ben eklemek için otomatik id kapattım adam ne verdiyse onu yaptım o belirttiğim yerlerdeki bazılarından 3 tane aynı sayı var ama değerleri biraz farklı diğerlerinde 2 tane var burayı pek anlayamadım yoksa denicem kendimskiller tamamda bu dediğim 3 tabloda eksiksiz olması lazım girdilerinin
misal 1 devil ekliyeceksen refabilityde
10 satır olcak
1 devil için
her devil 10 satır
/
Oyla
0
ordaki mantikta 0 dan 10 kadar mı oluyor öyleyse tek tek ekleyebilirimskiller tamamda bu dediğim 3 tabloda eksiksiz olması lazım girdilerinin
misal 1 devil ekliyeceksen refabilityde
10 satır olcak
1 devil için
her devil 10 satır
/
Oyla
0
dediğin gibi sıfırdan çekerek yaptım düzeldi ama normal devil +5 verdiği özellik amalrun da özellik sabit kalıyor 20/20 olarak kalıyorClean db den _RefMagicOptByItemOptLevel çek
Oyla
0
normal nasrun devil takinca dış özellikler aynı söyle söyleyeyim maxhp23 ikisindede ama üzerine takınca normal nasrun olan devil özelliği damage 30 oluyor amalrunsa 25 te kalıyor +5 te ise 25 özelliklerine sahip olan nasrun devil 20 özelliklerine sahip olan amalrun devili bunu nasıl düzeltebilirizNpcde ekli değilse eğer,
makeitem ITEM_XXX_XXX yazıp sonuna 8 koy drop et amalrun kodunu yaz
Oyla
0
m
mantığını çözdüm deneyip haber vericem oldu mu diyeMax HP, MP Block Rate ler(354,355,356) _RefMagicOptByItemOptLevel dan ayarlanır ordan ayarlayıp Media pk ya da geçir
Oyla
0
devil dış kısmı ayarlayabiliyorum ama iç kısmında olan özellik hep 20 de kalıyor +5 olan devil normal 25 çıkıyor hp den bahsetmiyorum phy damage mag damage tarafı değiştirmiyor hiçMax HP, MP Block Rate ler(354,355,356) _RefMagicOptByItemOptLevel dan ayarlanır ordan ayarlayıp Media pk ya da geçir
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)