Merhabalar forumdaki azure port konularını inceledim fakat bir çözüme ulaşamadım en son loopback denedim fakat check portta port hala kapalı gözüküyor sunucu açılıyor ama girişler açılmıyor bu konu hakkında bilgisi olan kişiler yardım edebilirmi iyi forumlar dilerim(konum yanlış yere açıldıysa modlarım taşıyabilirmi kusura bakmayın yeniyim forumda)
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Azure Port Konusu Hk.
- Konuyu Başlatan redmoon478
- Başlangıç tarihi
Kontrol ederken modullerı açıyor musun ?böyle yaptım ve tekrar check etmeyi denedim kapalı gözüküyor hala
Oyla
0
nasıl yani port konusunda pek bilgim yok açıklayabilirmisiniz rica etsemKontrol ederken modullerı açıyor musun ?
Oyla
0
Modul derken global manager felan onlardan bahsediyorum.Onları açamadan mı portları kontrol ediyorsun ?nasıl yani port konusunda pek bilgim yok açıklayabilirmisiniz rica etsem
Oyla
0
2 tane 25565 portu var birini sil birtane tümünr açman yeterli.nasıl yani port konusunda pek bilgim yok açıklayabilirmisiniz rica etsem
Server açıkken port check yap. Port dinlenmeden açık gözükmez
Oyla
0
hayır dediğiniz hiçbir modülü açmadım direk kontrol sağlamaya çalışıyorumModul derken global manager felan onlardan bahsediyorum.Onları açamadan mı portları kontrol ediyorsun ?
Oyla
0
Yukarıda arkadaş söylemiş portu kullanan bir uygulama olmadan kontrol edersen kapalı gözüküyor.hayır dediğiniz hiçbir modülü açmadım direk kontrol sağlamaya çalışıyorum
Oyla
0
şuan sadece ana sunucu açık yani kurmak istediğim sunucuyu açıpmı deneyeceğim2 tane 25565 portu var birini sil birtane tümünr açman yeterli.
Server açıkken port check yap. Port dinlenmeden açık gözükmez
Oyla
0
anladım sunucuyu kurayım o halde tekrar deneyeyim teşekkürler ikinizede geri dönüş yaptığınız için kontrol edip döneceğim hemenYukarıda arkadaş söylemiş portu kullanan bir uygulama olmadan kontrol edersen kapalı gözüküyor.
Oyla
0
Sunucunda filesdeki tüm exeleri çalıştır sen öyle port kontrol et açık gözükecek tirşuan sadece ana sunucu açık yani kurmak istediğim sunucuyu açıpmı deneyeceğim
Oyla
0
@Conqueror @tylu İkinizede sonsuz teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için saatler sonunda çözüme ulaşabildim iyi forumlar iyi günler diliyorum
Ekli dosyalar
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)