Bende gelecem dcden haberleşirizValla ben arkadaşlarımla eskisi gibi vakit geçirebilmek için oynayacağım. İsro ya başlayacaktık hep beraber 3 saat sıra olduğundan başlamayı reddettik. Ben şuan premiumunda bile değilim yeter ki kapanmayacak ve arkadaşlarımla beraber takılabileceğim bir oyun yapsınlar yeterli bana![]()
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duyuru Beklenen oldu! Private serverlar kapatılıyor!
- Konuyu Başlatan Pixup
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- vsro bitiyor vsro gamegami vsro private
WoW 20 levela kadar ücretsizWorld of warcraft mıydı neydi bi oyun vardı 70 e kadar ücretsiz 70 ten sonra ücretli mi öyle birşey vardı yani max cap 140 sayalım millet 140 olurken sen 70 ye sıkılırsın yani paraya dayalı oluyor tahminen bunlarda öyle bi sistem yapacaklar parası olan oynuyacak europe getirirler ve isro yeni sistem auto kasılma toplama özelliği olur ücretler ucuz olursa ben başlarımmaaşı oraya yatırır oynarım
![]()
Şiveli ingilizce konuşan yutuburBıyıklı olan darkjokes oluyor sevimsiz biri görsen tanırsın![]()
Çinliler böyle bir saldırıyı en fazla önleye çalışır. Türkiye’de siber zorbalıgında bir hukuki süreci var . Bunu yapan ekip zaten belli![]()
Şunu şuraya bırakayımda hani GameGami kiminle dans ettiğini belki anlar. Bu topluluk kimsenin tekelinde değil. Verdiğin paraya 2 fw sonra pişman olacaksın.![]()
o değilde adamlar daha oyun açmadı telif atmaya çalışıyorlar hayırlısı olsun nediyelim görücez zamanlı neler olup bitecekİhtar yaklaşık olarak 4 gün evvel bize de iletildi. Gerekli görüşmelerimiz devam ediyor.
Yukarı da bir başkasının sansürlemeden paylaştığı özel bilgi olan TC kimlik numaraları içeren görsel içerik kaldırılmıştır.
Senua ve ben de başlayacağız. Forumca guild kuralım diyoruz?
Ü
Üye silindi 3096
7/24 bota koyarsın 23 saat 55 dk afkSenua ve ben de başlayacağız. Forumca guild kuralım diyoruz?
EU olacak mı peki tek Ch mi
7/24 bota koyarsın 23 saat 55 dk afk5 dk Selam yazmak için girersin anca
EU olacak mı peki tek Ch mi![]()
Al bak, yoğun istek üzerine masterliğini yaptığım guilddeki video kayıtlara geçilmiş tek video.
Video benim tarafımdan çekildi, montaj @SLauGTeR'e ait.
5 Ay hiç bir Türk ekibi kale alamamışken, 5. Ayında başlayı 3. hafta kaleyi aldık. ^^
Al bak, yoğun istek üzerine masterliğini yaptığım guilddeki video kayıtlara geçilmiş tek video.![]()
Maalesef video gözükmüyor
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)