detail,please
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cSRO Paylaşım CSRO-R BUG Fixes
- Konuyu Başlatan Spare
- Başlangıç tarihi
[HIDEREPLYREACT=1]Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir zamandır CSRO-R dosyaları üzerinde uğraşıyorum. Genel olarak bir çok sorunu çözdüm. Ancak ne kadar çözdüm desem de her an bir hata da çıkabilir düşüncesi ile CSRO-R dosyaları ile uğraşan veya uğraşmak isteyen arkadaşlar bu konu altından geliştirme ve hata düzeltmeye katılabilir. Karşılaştığınız tüm sorunları direkt olarak yazarsanız yardımcı olurum. Çözümler doğrudan sorun çözümü üzerine olacaktır.
/////CSRO-R Bug Fixes
----ChangeLog 1.0----
NOT: Geliştirme ve düzeltmeleri buradan takip edebilir ve fikir, önerilerde bulunabilirsiniz Karşılaştığınız sorunların çözümleri buradan paylaşılacak.
#Güncellenmeye devam etmektedir.[/HIDEREPLYREACT]
Özel üyelik alıp test edebileceksiniz.
thankss
[HIDEREPLYREACT=1]Hi guys. I've been working on CSRO-R files for a long time. In general, I solved a lot of problems. However, no matter how much I say I have solved it, friends who deal with or want to deal with CSRO-R files with the thought that an error may occur at any moment can participate in development and error correction under this topic. I will help you if you write directly about all the problems you encounter. Solutions will be directly on problem solving.
/////CSRO-R Bug Fixes
----ChangeLog 1.0----
NOT: Geliştirme ve düzeltmeleri buradan takip edebilir ve fikir, önerilerde bulunabilirsiniz Karşılaştığınız sorunların çözümleri buradan paylaşılacak.
#Continuing to update.[/HIDEREPLYREACT]
thanks prooo
[HIDEREPLYACT=1]大家好。我已经解决了一直在RO-R文件。研究CS,我很多问题。不过,不管想我说多少我都解决,处理或想处理CSRO-R文件的朋友,认为随时可能出错,都可以参与本下面的开发和错误。如果您直接写下您遇到的所有问题,我会帮助您。解决方案将直接针对问题解决。
/////CSRO-R 错误修复
----变更日志1.0----
[媒体=youtube]Aa8QSUzdVdA[/媒体]
[/剧透]
[媒体=youtube]2MzNfLhlQ1s[/媒体]
[/剧透]
[剧透=“觉醒系统”]
注意:您可以在这里参与开发和修复,也可以提出意见和建议,您遇到的问题的解决方案将在这里分享。
#继续更新。[/HIDEREPLYREACT]
[/剧透]
[HIDEREPLYREACT=1]大家好。我长期以来一直在研究 CSRO-R 文件。总的来说,我解决了很多问题。不过,不管我说多少我都解决了,想处理或想处理CSRO-R文件的朋友,认为随时可能出错,都可以参与本话题下的开发和纠错。如果您直接写下您遇到的所有问题,我会帮助您。解决方案将直接针对问题解决。
/////CSRO-R 错误修复
----变更日志 1.0----
[媒体=youtube]Aa8QSUzdVdA[/媒体]
[/剧透]
[媒体=youtube]2MzNfLhlQ1s[/媒体]
[/剧透]
[剧透=“觉醒系统”]
注意:您可以在这里关注开发和修复,也可以提出想法和建议,您遇到的问题的解决方案将在这里分享。
#继续更新。[/HIDEREPLYREACT]
X谢谢
[HIDEREPLYREACT=1]Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir zamandır CSRO-R dosyaları üzerinde uğraşıyorum. Genel olarak bir çok sorunu çözdüm. Ancak ne kadar çözdüm desem de her an bir hata da çıkabilir düşüncesi ile CSRO-R dosyaları ile uğraşan veya uğraşmak isteyen arkadaşlar bu konu altından geliştirme ve hata düzeltmeye katılabilir. Karşılaştığınız tüm sorunları direkt olarak yazarsanız yardımcı olurum. Çözümler doğrudan sorun çözümü üzerine olacaktır.
/////CSRO-R Bug Fixes
----ChangeLog 1.0----
#Güncellenmeye devam etmektedir.[/HIDEREPLYREACT]
thankssss
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 6 (Kullanıcı: 5, ziyaretçi: 1)