cSRO Paylaşım CSRO-R BUG Fixes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Spare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet, bunu istiyorum, işbirliği yapmamız ve bu sorunları çözmek için çalışmamız mümkün mü?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Good😍

[HIDEREPLYREACT=1]Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir zamandır CSRO-R dosyaları üzerinde uğraşıyorum. Genel olarak bir çok sorunu çözdüm. Ancak ne kadar çözdüm desem de her an bir hata da çıkabilir düşüncesi ile CSRO-R dosyaları ile uğraşan veya uğraşmak isteyen arkadaşlar bu konu altından geliştirme ve hata düzeltmeye katılabilir. Karşılaştığınız tüm sorunları direkt olarak yazarsanız yardımcı olurum. Çözümler doğrudan sorun çözümü üzerine olacaktır.

/////CSRO-R Bug Fixes

----ChangeLog 1.0----

NOT: Geliştirme ve düzeltmeleri buradan takip edebilir ve fikir, önerilerde bulunabilirsiniz Karşılaştığınız sorunların çözümleri buradan paylaşılacak.

#Güncellenmeye devam etmektedir.[/HIDEREPLYREACT]

Özel üyelik alıp test edebileceksiniz.

[HIDEREPLYREACT=1]Hi guys. I've been working on CSRO-R files for a long time. In general, I solved a lot of problems. However, no matter how much I say I have solved it, friends who deal with or want to deal with CSRO-R files with the thought that an error may occur at any moment can participate in development and error correction under this topic. I will help you if you write directly about all the problems you encounter. Solutions will be directly on problem solving.

/////CSRO-R Bug Fixes

----ChangeLog 1.0----

NOT: Geliştirme ve düzeltmeleri buradan takip edebilir ve fikir, önerilerde bulunabilirsiniz Karşılaştığınız sorunların çözümleri buradan paylaşılacak.

#Continuing to update.[/HIDEREPLYREACT]

thanks prooo

[HIDEREPLYACT=1]大家好。我已经解决了一直在RO-R文件。研究CS,我很多问题。不过,不管想我说多少我都解决,处理或想处理CSRO-R文件的朋友,认为随时可能出错,都可以参与本下面的开发和错误。如果您直接写下您遇到的所有问题,我会帮助您。解决方案将直接针对问题解决。

/////CSRO-R 错误修复

----变更日志1.0----

[媒体=youtube]Aa8QSUzdVdA[/媒体]
[/剧透]

[媒体=youtube]2MzNfLhlQ1s[/媒体]
[/剧透]

[剧透=“觉醒系统”]

注意:您可以在这里参与开发和修复,也可以提出意见和建议,您遇到的问题的解决方案将在这里分享。

#继续更新。[/HIDEREPLYREACT]
[/剧透]
[HIDEREPLYREACT=1]大家好。我长期以来一直在研究 CSRO-R 文件。总的来说,我解决了很多问题。不过,不管我说多少我都解决了,想处理或想处理CSRO-R文件的朋友,认为随时可能出错,都可以参与本话题下的开发和纠错。如果您直接写下您遇到的所有问题,我会帮助您。解决方案将直接针对问题解决。

/////CSRO-R 错误修复

----变更日志 1.0----

[媒体=youtube]Aa8QSUzdVdA[/媒体]
[/剧透]

[媒体=youtube]2MzNfLhlQ1s[/媒体]
[/剧透]

[剧透=“觉醒系统”]

注意:您可以在这里关注开发和修复,也可以提出想法和建议,您遇到的问题的解决方案将在这里分享。

#继续更新。[/HIDEREPLYREACT]
X谢谢

[HIDEREPLYREACT=1]Merhaba arkadaşlar. Uzunca bir zamandır CSRO-R dosyaları üzerinde uğraşıyorum. Genel olarak bir çok sorunu çözdüm. Ancak ne kadar çözdüm desem de her an bir hata da çıkabilir düşüncesi ile CSRO-R dosyaları ile uğraşan veya uğraşmak isteyen arkadaşlar bu konu altından geliştirme ve hata düzeltmeye katılabilir. Karşılaştığınız tüm sorunları direkt olarak yazarsanız yardımcı olurum. Çözümler doğrudan sorun çözümü üzerine olacaktır.

/////CSRO-R Bug Fixes

----ChangeLog 1.0----

#Güncellenmeye devam etmektedir.[/HIDEREPLYREACT]

thankssss

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Etiketler Etiketler
bug csro-r fix
Geri
Üst Alt