cSRO Çözüldü CSRO WebMall Aktifleştirme !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaHTiYaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BaHTiYaR

.
.
Aktiflik: 8%
Muhafız 250 mesaj
Thread owner
Merhaba Arkadaşlar Csro Kurulumu Yaptım Ama Şu Webmall Yani İtemMall ' ı Aktifleştiremiyorum Bilen Varsa Veya Videosu Filan Varsa Yardımcı Olabilirmi ?
Sroprot Denedim Beceremedim :(

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

bilen yok galiba :D

bende arıyorum bilen varsa bir el atsın

bilen biri banada yaradım edebilir mi

Thread owner
Bilen Arkadaşlarımız Vardır Ama Ayarlaması Uzun Sürdüğü İçin Kimse Yanaşmaz Ben 9 Ay Önce Bu Yardım Konusunu Açtım Kimse Yanaşmadı Bende Csro ' dan Soğudum :D . . .
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Çünkü Herkes Öldürür Sevdiğini Yeğen .
RAMİZ KARAESKİ . . .

1BA57EB465C7A5DA6B361051C20B3FBC6D74320A

web mall ıcın once panel bazında kurman lazım web mallı sonra tybe.txt den lınk yaz ve sroprot fılter yada guard ıhtıyacınız var yoksa dırek oyun kurulursa acılmaz ve sılk de zaten normla f10 gelmez guard fılter fılan lazım onun ıcınde saglam bıyler yok suan pıyasada ulasırsanız csro konusunda bastan sona yardımcı olurum csro ıcın suan herseyı fıxledım tek bot kaldı oda bıtıyor
SRO[2021-06-07 19-00-58]_05.jpg
SRO[2021-06-07 19-00-55]_22.jpg
SRO[2021-06-07 19-00-50]_80.jpg
jhzTYh.png

Thread owner
web mall ıcın once panel bazında kurman lazım web mallı sonra tybe.txt den lınk yaz ve sroprot fılter yada guard ıhtıyacınız var yoksa dırek oyun kurulursa acılmaz ve sılk de zaten normla f10 gelmez guard fılter fılan lazım onun ıcınde saglam bıyler yok suan pıyasada ulasırsanız csro konusunda bastan sona yardımcı olurum csro ıcın suan herseyı fıxledım tek bot kaldı oda bıtıyorSRO[2021-06-07 19-00-58]_05.jpgSRO[2021-06-07 19-00-55]_22.jpgSRO[2021-06-07 19-00-50]_80.jpgjhzTYh.png
Bigilendirdiğin İçin Teşekkürler . . .
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Çünkü Herkes Öldürür Sevdiğini Yeğen .
RAMİZ KARAESKİ . . .

1BA57EB465C7A5DA6B361051C20B3FBC6D74320A

xampp wamp ve zend te kurdum web mall in icine attim pageleri ve sprotu da calistirdim ama web msll oyun icinde acilmadi sorun nedir...blien olup yardimci olursa sevinirim Tesk..lerrr

Hello bro, if the silk problem is solved in the game, please leave the programs that solve the problem so that you can help others. Thanks

arkadasim bu webmall (mal gibi oldu elimde) 1 ay oldu maalesef herturlu programi denedim IIS,XAMPP,WAMP,ZEND,APACHI nedir analamdim mssql query le acilmadi sqlsrv lede acailmadi...neyin nsei anlamadim...[YARDIM EDECEK ARKADAS VARMI TAM BILGISI OLAN]

hort olacak ama can sıkıntısı bulaştım bende yapamadım :S

web mall ıcın once panel bazında kurman lazım web mallı sonra tybe.txt den lınk yaz ve sroprot fılter yada guard ıhtıyacınız var yoksa dırek oyun kurulursa acılmaz ve sılk de zaten normla f10 gelmez guard fılter fılan lazım onun ıcınde saglam bıyler yok suan pıyasada ulasırsanız csro konusunda bastan sona yardımcı olurum csro ıcın suan herseyı fıxledım tek bot kaldı oda bıtıyorSRO[2021-06-07 19-00-58]_05.jpgSRO[2021-06-07 19-00-55]_22.jpgSRO[2021-06-07 19-00-50]_80.jpgjhzTYh.png
DB ve Files konusunda yardımcı olma şansın varmı dostum ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt