serseri81

vSRO Çözüldü Databaseden Npc Kaldırma

serseri81

.
Aktiflik: 3%
Thread owner
Merhaba Arkadaslar Db de Gereksiz Npcler var Ben Bunu Toplu Quary ile Sildim Fakat GS Hata vermeye basladı Sildim Tabloların Uyarısını verıyor Dbyi Geri Cektim fakat Ref Commondan Tamami ile Sildimdimde ise GS Tablolarda Sunlar Eksik Diyor Kompile Nasıl Kaldırabilirim ?? Varmı Bildiginiz Quary ??

Nestteki spawni sildiginiz surece diger iki tabloda kalmasinin herhangibir mahsuru olmayacaktır.
Tabloların ilişkilendirilme mantığına göre aslında 3 tablodan da silinmesi gerekir. Satır fazlalığına da gerek yok. Fakat tabikide sorun teşkil etmeyecektir.

Oyla 0
Tabloların ilişkilendirilme mantığına göre aslında 3 tablodan da silinmesi gerekir. Satır fazlalığına da gerek yok. Fakat tabikide sorun teşkil etmeyecektir.

Sonradan geri getirilme şansını daha az uğraşla vermeyi her zaman severim son pişmanlık bir şeye yaramali yoksa muslum gurses şarkilari edit sirasinda kulakta çınlayıverir :)

Oyla 0
Sonradan geri getirilme şansını daha az uğraşla vermeyi her zaman severim son pişmanlık bir şeye yaramali yoksa muslum gurses şarkilari edit sirasinda kulakta çınlayıverir :)
Var olanı geri getirmek için yedek alırsın :) Veyahut, başına select*from ekleyip npc nin satırlarını yedekleyebilinir. Aksi halde yine uğraşılır.

Oyla 0
Daha sonra size lazım olacak bir şeyi tamamen DB'den silmenize gerek yok.
Service 0 yapmanız yeterli olur GS bunu okumayacaktır.

Aynı şekilde RefNest'te girdisi olmayanı da Tactics ya da Hive'den okumayacaktır.

Yerinde olmayanı/varolupta yerinde bulunmayanı geri getirmek için ise öncelikle ObjCommon ID'yı bulun, bunu Tactics'te bulun ve RefNest'te arayın.
Service 0 ise açın, RefNest'te hiç bi şekilde yoksa clean DB'den çekip, RefNest'e yapıştırın. Sorun çözülecektir.

Oyla 0
Npc'leri commondan siliyorsun fakat o npc'ler oyunda ekli ise RefNest, RefHive ve RefTactics tablolarında bulunacak.

Önce olduğu konumdan kaldır, sonra bağlı olduğu tablarını tüm tablolardan sil, sonra common'dan sil.
Geriden, ileriye doğru iş yapman gerekli, sen ileriden geriye yapmaya çalışıyorsun ve GS hata veriyor.
Teşekkürler hocam aynı hatayı bende yaptım gs cert oluyor öyle kalıyor bu tablolardan kaldırındaca duzelcekmı bakalım neden hayla hata verdıgıni cozememiştim silmek mantıksızmış onuda anlamış oldum

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar