He evet biliyorum bunu aslında hepsini gm konsolunda /sendmsg komutu ile yaptım ama işte bunları aksiyon tablosuna eklemek istedim
He evet biliyorum bunu aslında hepsini gm konsolunda /sendmsg komutu ile yaptım ama işte bunları aksiyon tablosuna eklemek istedim
Üye silindi 340
Haklısın öğrenmek de gerekir, ben deniyeyim biren kolayı hazır olan bir sronun sro_client.exe ve o dediğim txt dosyasını almak
![]()
Misal oynadığım bir svye ekleyip test ettim
Tabi bir sürü emoji eklenebiliyorsadece 1 tanesini gösterdim örnek yapabilesiniz diye
x32dbg programıyla yapabilirsiniz bunları oyun
x32dbg programını aç sro_client seç debug yap ardından ctrl p yap bu dosyayı seç yamala de sro_client kaydet videodaki gibi o txt dosyasına girdisini gir ordaki 4011 satırının yanındaki satırtı başka bir satırdan al direk o satırdaki icona tıklayınca açılacak varolan iconlar üzerinden değiştirmeyi gösterdim
@riserun97
Üye silindi 340
Başarısız olduğu için olabilir mi yamalanan dosya yarın 09:30 da evdeyim team verirsin yaparım hızlıca 09:30~10:00 arası gelirim işten eve şuan fabrikadayım Gebze’deYamalanan dosya kaydetmesi başarısız oldu diyor bu, bide 4011 denedim de selam verme yapıyor yine
Tamam yarın olmasa bile müsait zamanında yaparızBaşarısız olduğu için olabilir mi yamalanan dosya yarın 09:30 da evdeyim team verirsin yaparım hızlıca 09:30~10:00 arası gelirim işten eve şuan fabrikadayım Gebze’de
Üye silindi 340
Peki?Tamam yarın olmasa bile müsait zamanında yaparız
Seni burda görmek ne güzel ?? işim tanıdık diyorum bende ama resim farklıymış ?
Üye silindi 340
evetSeni burda görmek ne güzel ?? işim tanıdık diyorum bende ama resim farklıymış ?
Yakışır ?evetkızıl saçlıyı sevdim o yüzden
![]()
vSRO.ORG; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur.
Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. İletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.