Kolay gelsin beyler, şimdi sorun basit ama içinden cıkamadım ,
fotodaki gibi region girince 2-3 saniye cıkan bu yazıları cıkaramadım bi türlü , RegionCode ekli , textzonename ekli dungeon yaptıgım için mi anlayamadım ama bunu çözemedim başka bi yeri mi düzeltmem gerekiyor bilen varmı ?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Dungeon Girişteki Yazılar Gelmiyor Bölge İnfosu
- Konuyu Başlatan Xaint
- Başlangıç tarihi
Çözüm
.Dof dosyasındaki Room names ile regioncode.txt yazıdıgın karşılaştır ve Region ID lerini textzonename kontrol edersen mutlaka burada atlamışındır. Sanirim yapmak isdediginiz bu!
yok onların bttypeları 1 zaten de mesele şu aslında doğru mobları kesince çalışıyordadorth verdiği ayarları iyi bak finalda boss unique devamlı çıkmasın![]()
Oyla
0
Test etmek önemli ben çok uğraştıydımyok onların bttypeları 1 zaten de mesele şu aslında doğru mobları kesince çalışıyorda2 mob erken çalışıyor 5 mob spawn oluyor 3ünü kesince notice geçiyor diger odaya geçebilirsiniz gibisinden problem o aslında
Oyla
0
neyi değiştirip test edeceğimi bilsemTest etmek önemli ben çok uğraştıydım![]()
Oyla
0
fgw taşını yaparken _RefGameWorldGroup _RefGameWorldBindGameWorldGroup bu tablolarda ki id ler doğru olmalıneyi değiştirip test edeceğimi bilsemneler yapmadım ki
birde yeni konu açmiyim sana şeyi sorsam , bu dungeonun süresini diger dungeonlara da sayıyor gameworldconfigte dungeonlardan ayrı 2 olarak kayıtlı bunu nasıl çözebilirim ?
Oyla
0
onlar doğru :d değişik değişik şeyler geliyor başımafgw taşını yaparken _RefGameWorldGroup _RefGameWorldBindGameWorldGroup bu tablolarda ki id ler doğru olmalı
Oyla
0
Nasıl hatalaronlar doğru :d değişik değişik şeyler geliyor başımabi hata görünmüyor ama hata var
![]()
Oyla
0
Yani demek istediğim senin dediğin gibi farklı ıd oluşturdum zaten , o iki tabloda eşleşiyor problem yok IDleri aynı ama taş hem benim yaptıgım dungeona sayıyor süre , hem normal fgwye anlamadım. Notify desen hala belirlediğim HiveIDye ait tüm mobları kesmeden geçiyor çözemedim .Nasıl hatalar
Oyla
0
Bu Hata değil İtem olarak geçtiği için COOLTIME ile alakalı Skillerde olduğu gibi bu özellik itemlerde de var _RefObjItem geliyorsun Desc2_128 stununa geliyorsun COOLTIME:0x000000C8 büyük ihtimalle budur yada değildir son sayısını değiştir düzelirYani demek istediğim senin dediğin gibi farklı ıd oluşturdum zaten , o iki tabloda eşleşiyor problem yok IDleri aynı ama taş hem benim yaptıgım dungeona sayıyor süre , hem normal fgwye anlamadım. Notify desen hala belirlediğim HiveIDye ait tüm mobları kesmeden geçiyor çözemedim .
Oyla
0
onu deniyorum ama şu konuda seni yordum ama şöyle bi durum var , şimdi ben RefTrigger tablosunda IsRepeat kısmında ne yapmam gerekiyor 1 degil mi notify geçmesi için ? bu en sondaki İndex Stunu ne oluyor bilgin varmıdır ?Bu Hata değil İtem olarak geçtiği için COOLTIME ile alakalı Skillerde olduğu gibi bu özellik itemlerde de var _RefObjItem geliyorsun Desc2_128 stununa geliyorsun COOLTIME:0x000000C8 büyük ihtimalle budur yada değildir son sayısını değiştir düzelir
Oyla
0
IsRepeat Stunu Triggerin tekrar başlaması ile alakalı Notice ile alakalı olduğunu düşünmüyorum onu 0 yapsanda o notice geçecektir İndex stunları genelde bir Scripttool'lar la ilgili oluyor ama 0 olarak kalmalı yada başka bir triggerin okuması için tasarlanmışda olabilir ama senin notice olayı buralardan kaynaklı değil + olarak _RefTriggerCategory ile bağlantılı diyelim 
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
hatırladığım kadarıyla cevap veriyorum Reftriggercommon ile bağlantılı ama onu 0 da yapsan bir şey değişmeyecekonu deniyorum ama şu konuda seni yordum ama şöyle bi durum var , şimdi ben RefTrigger tablosunda IsRepeat kısmında ne yapmam gerekiyor 1 degil mi notify geçmesi için ? bu en sondaki İndex Stunu ne oluyor bilgin varmıdır ?
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)