Kolay gelsin beyler, şimdi sorun basit ama içinden cıkamadım ,
fotodaki gibi region girince 2-3 saniye cıkan bu yazıları cıkaramadım bi türlü , RegionCode ekli , textzonename ekli dungeon yaptıgım için mi anlayamadım ama bunu çözemedim başka bi yeri mi düzeltmem gerekiyor bilen varmı ?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Dungeon Girişteki Yazılar Gelmiyor Bölge İnfosu
- Konuyu Başlatan Xaint
- Başlangıç tarihi
Çözüm
.Dof dosyasındaki Room names ile regioncode.txt yazıdıgın karşılaştır ve Region ID lerini textzonename kontrol edersen mutlaka burada atlamışındır. Sanirim yapmak isdediginiz bu!
Ne yaptıysam olmadı herşeyi çözdümIsRepeat Stunu Triggerin tekrar başlaması ile alakalı Notice ile alakalı olduğunu düşünmüyorum onu 0 yapsanda o notice geçecektir İndex stunları genelde bir Scripttool'lar la ilgili oluyor ama 0 olarak kalmalı yada başka bir triggerin okuması için tasarlanmışda olabilir ama senin notice olayı buralardan kaynaklı değil + olarak _RefTriggerCategory ile bağlantılı diyelim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
hatırladığım kadarıyla cevap veriyorum Reftriggercommon ile bağlantılı ama onu 0 da yapsan bir şey değişmeyecek
Oyla
0
İyi gecelerNe yaptıysam olmadı herşeyi çözdümon numara dungeon oldu ama bi o notice kısmında tilt oldum herşeyi denedim hala 3 mob kesince atıyor
delirtecek beni
teşekkürler yine de iyi geceler
Oyla
0
triggercategory sıralama olayı kafamı karıştırdı orda zaten default bulunan fgwlerden yola cıkıp sıralama yapmaya kalkıcamda karışık çözemedimİyi geceleryarın bak aaa şurdan kaynaklıymış diycen
Oyla
0
110daki fgw den örnek alarak bakabilirsin sıralamayatriggercategory sıralama olayı kafamı karıştırdı orda zaten default bulunan fgwlerden yola cıkıp sıralama yapmaya kalkıcamda karışık çözemedim
Oyla
0
.Dof dosyasındaki Room names ile regioncode.txt yazıdıgın karşılaştır ve Region ID lerini textzonename kontrol edersen mutlaka burada atlamışındır. Sanirim yapmak isdediginiz bu!
Oyla
0
Çözüm
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)