vSRO Çözüldü Dungeon Girişteki Yazılar Gelmiyor Bölge İnfosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xaint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Xaint

.
Aktiflik: 6%
Muhafız 100 mesaj
Web sitesi
www.twitch.tv
Thread owner
Kolay gelsin beyler, şimdi sorun basit ama içinden cıkamadım ,
asdasd.png
fotodaki gibi region girince 2-3 saniye cıkan bu yazıları cıkaramadım bi türlü , RegionCode ekli , textzonename ekli dungeon yaptıgım için mi anlayamadım ama bunu çözemedim başka bi yeri mi düzeltmem gerekiyor bilen varmı ?

Çözüm
1738739666570.png

.Dof dosyasındaki Room names ile regioncode.txt yazıdıgın karşılaştır ve Region ID lerini textzonename kontrol edersen mutlaka burada atlamışındır. Sanirim yapmak isdediginiz bu!
Thread owner
IsRepeat Stunu Triggerin tekrar başlaması ile alakalı Notice ile alakalı olduğunu düşünmüyorum onu 0 yapsanda o notice geçecektir İndex stunları genelde bir Scripttool'lar la ilgili oluyor ama 0 olarak kalmalı yada başka bir triggerin okuması için tasarlanmışda olabilir ama senin notice olayı buralardan kaynaklı değil + olarak _RefTriggerCategory ile bağlantılı diyelim :)
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

hatırladığım kadarıyla cevap veriyorum Reftriggercommon ile bağlantılı ama onu 0 da yapsan bir şey değişmeyecek
Ne yaptıysam olmadı herşeyi çözdüm :D on numara dungeon oldu ama bi o notice kısmında tilt oldum herşeyi denedim hala 3 mob kesince atıyor :D delirtecek beni :D teşekkürler yine de iyi geceler

Oyla 0
Ne yaptıysam olmadı herşeyi çözdüm :D on numara dungeon oldu ama bi o notice kısmında tilt oldum herşeyi denedim hala 3 mob kesince atıyor :D delirtecek beni :D teşekkürler yine de iyi geceler
İyi geceler :) yarın bak aaa şurdan kaynaklıymış diycen

Oyla 0
Thread owner
1738739666570.png

.Dof dosyasındaki Room names ile regioncode.txt yazıdıgın karşılaştır ve Region ID lerini textzonename kontrol edersen mutlaka burada atlamışındır. Sanirim yapmak isdediginiz bu!
Bunu atmadan önce çözmüştüm başka bi ıd ile çakışmış textuisistemde hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim yinede.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt