vSRO Çözüldü It has been failed to Request Certification Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atech

.
.
Aktiflik: 4%
100 mesaj
Thread owner
It has been failed to Request Certification hatasını nasıl çözümleyebilirim maxiguard kullanıyorum

SMC ServerControl - Start All Service tıkladığımda
operate [START_SERVICE] success : PORT : GatewayServer
operate [START_SERVICE] failed : PORT : SR_ShardManager - abnormal condition
operate [START_SERVICE] failed : PORT : AgentServer - abnormal condition

SR_ShardManager show yaptığımda
SR_ShardManager is initialized successfully
server cord closed : 3

AgentServer show yaptığımda
AgentServer is initialized successfully
server cord established : 2 (IP : PORT)
server cord established : 3 (IP : PORT)
PORT:SR_GameServer is blind : 0 users are banned
server cord closed : 3
cannot establish keep alive session : IP PORT (bind 0.0.0.0)

1748874397023.png
1748874403103.png

Çözüm
Estf. sorun yok yanlış anlaşılmalar olabilir.

Evet portları bu şekilde modüller ile eşleştirip daha sonra server.cfg içerisinde portları kontrol etmeniz gerekiyor.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Atech sorununuz hala devam ediyor mu yoksa çözüldü mü?
Sorunu buldum vsro npc programında F10 > Ability Pet > Goldpig peti görünüyor ama oyunda görünmüyor baktım service = 0 görünüyordu service = 1 yaptım yine çözülmedi vsro npc programı ile sil desem de hata alıyorum ama orada gözüküyor oyunda gözükmüyor :)
Thread owner
Oyla 0
Oyla 0
Thread owner
Anlıyorum eğer static ip kullanmıyorsanız ip adresiniz değişmiş olabilir modüllerdeki,certifica içerisindeki verileri,billing dosyanızı kontrol etmeniz gerekebilir.
sunucu vds kullanıyorum ip adresim değişmiş olsa aynı ip adresi ile sunucuya bağlantı sağlayamam sanırım değil mi eğer bağlanabilirsem nasıl kontrol edebilirim bunu?
billing dosyası
1748889767957.png
bu değil mi bunları mı kontrol edeceğim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Ek olarak it has been failed to request certifaciton hatası. hatasını daha önce alan kullanıcılar var forumda bu konularıda inceleyebilrisiniz.
Files tanımadığım eski bir files. Komple değiştirdiğimizde GS sorunsuz açıldı. yazılmış

Server Files değiştirirsem benim oyunum bozulur mu acaba yani daha önce ki yaptığım şeylerle alakası olur mu?

Oyla 0
O Halde server.cfg ile cert arasındaki portları kontrol etmenizi öneririm zira aldığınız hata bundan kaynaklanıyor olabilir.Genellikle cert ile server files uyumsuz olduğunda bu tarz sorunlar çıkabilir.

Oyla 0
Files tanımadığım eski bir files. Komple değiştirdiğimizde GS sorunsuz açıldı. yazılmış

Server Files değiştirirsem benim oyunum bozulur mu acaba yani daha önce ki yaptığım şeylerle alakası olur mu?
hayır oyununuz bozulmaz oyuna ait yapılandırmalarınız,eklemeleriniz Veritabanı (Databse) adı verilen depolama alanında saklanır. Onlar hasar almadığı sürece sorun olmaz.

Oyla 0
Thread owner
hayır oyununuz bozulmaz oyuna ait yapılandırmalarınız,eklemeleriniz Veritabanı (Databse) adı verilen depolama alanında saklanır. Onlar hasar almadığı sürece sorun olmaz.
Teşekkür ederim ilk önce server.cfg - srNodeData.ini - srNodeLink.ini - srServiceType.ini bunları karşılaştıracağım sanırım

Oyla 0
Teşekkür ederim ilk önce server.cfg - srNodeData.ini - srNodeLink.ini - srServiceType.ini bunları karşılaştıracağım sanırım
Anladım.Güzel bir başlangıç. Herhangi bir sorununuzda konu açmaktan çekinmeyin.

Keyifli çalışmalar.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt