merhaba forum sakinleri kervan slotunu düşürdüm fakat stackleri ve safe modu ayarlayamadım yardımcı olurmusunuz/
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Kervan Stack Problemi
- Konuyu Başlatan TRBravehero2
- Başlangıç tarihi
peki ya "7 slotluk pette, 650 stacklı mal . " nasıl yaparımTRADE_MON_FACTOR kısmının Value değeri Thief Spawn değeridir.
TRADE_SAFETY_NUM kısmının Value değeri ise Safe Trade modudur.
TRADESCALE kısımlarının Value değerleri ise aldığın mal kadar vereceği yıldız değeridir.
Safe modu kapatmak için altta ki kodu okut:
1 tane bile mal alsan, 5 yıldız olması için aşağıda ki kodu okut:
Thief spawn kısmında ki value değerini ise yüksek yaparsan (9999 gibi) spawn olan thief sayısı azalacaktır.
Sayıyı düşürürsen çıkan thief spawn sayısı yükselecektir.
1128 yaparsan 5 yıldız da 5 adet thief spawn olur.
Oyla
0
Stack değerlerini değiştirebilirsin.peki ya "7 slotluk pette, 650 stacklı mal . " nasıl yaparım
Üstte arkadaş bundan bahsetmiş.
Oyla
0
Tşkler bilgiler için FAKAT Thief Spawn komple kapatma konusuna cevap forumda bulamadım çok araştırdım. Senin cevapları gördüm. Video diyince sormak istedimDaha önceleri detaylı videolu anlatımı vardı ama şu an yok malesef.
Varmı şuan bununla ilgili video ? yada bana Thief Spawn ı komple kapatmam da yardımcı olurmusun ?
Oyla
0
Tşkler bilgiler için FAKAT Thief Spawn komple kapatma konusuna cevap forumda bulamadım çok araştırdım. Senin cevapları gördüm. Video diyince sormak istedim
Varmı şuan bununla ilgili video ? yada bana Thief Spawn ı komple kapatmam da yardımcı olurmusun ?
Bilmem kaçıncı dakikasında bu konuya değiniyorum.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Hiç thief çıkmasını istemezsen gs editlemen gerekli. Hangi kısım bilmiyorum fakat guard ile bunu rahatlıkla çözersin.
Oyla
0
Bilmem kaçıncı dakikasında bu konuya değiniyorum.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Hiç thief çıkmasını istemezsen gs editlemen gerekli. Hangi kısım bilmiyorum fakat guard ile bunu rahatlıkla çözersin.
Video Süper Emeğine Sağlık. Destek ve ilgi içinde çok saol FAKAT
Benim derdime çare sanırım Filter. Fakat filter derken ? nerden elde edebilirim ? önerebileceğin varmı ?
Yada GameServer edit ise sadece bu konuya özgü bir edit videosu veya konusu göremedim. Bu konuda yardımcı olursan ne dua alırsın hee
Oyla
0
Maxiguard ya da KGuard Edge kullanabilirsin.Video Süper Emeğine Sağlık. Destek ve ilgi içinde çok saol FAKAT
Benim derdime çare sanırım Filter. Fakat filter derken ? nerden elde edebilirim ? önerebileceğin varmı ?
Yada GameServer edit ise sadece bu konuya özgü bir edit videosu veya konusu göremedim. Bu konuda yardımcı olursan ne dua alırsın hee![]()
GS edit için opcodeleri bilmiyorum.
Video da bulunan değerleri 9999999999 olarak yaparsın büyük olasılıkla thief çıkmayacaktır. Fakat kesin ve net çözümü guard ya da gs opcode.
Oyla
0
Sieger tşk ederim KRALSIN !
Maxiguard alıcam sanırım. Ayrıca MOB_FACTOR 999999 yada 999 yada 9999999999999 da yapsam 5 yıldız tradeye 1 2 tane de olsa cıkıyor. Mecbur guard (filter) alıcam. Burayı okuyan arkadaşlarında bilgisine
Maxiguard alıcam sanırım. Ayrıca MOB_FACTOR 999999 yada 999 yada 9999999999999 da yapsam 5 yıldız tradeye 1 2 tane de olsa cıkıyor. Mecbur guard (filter) alıcam. Burayı okuyan arkadaşlarında bilgisine
Oyla
0
serviceleri 0 yapinca kapaniyor cikmiyorSieger tşk ederim KRALSIN !
Maxiguard alıcam sanırım. Ayrıca MOB_FACTOR 999999 yada 999 yada 9999999999999 da yapsam 5 yıldız tradeye 1 2 tane de olsa cıkıyor. Mecbur guard (filter) alıcam. Burayı okuyan arkadaşlarında bilgisine![]()
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)