teşekkürlerMerhaba arkadaşlar çoğu oyunda görmüşsünüzdür oyunda uniq kesince buf vermekte , yanında title vb. de verebilirsiniz tabiki ve bir sürü şey kodu test etmedim sürem bittiği için
Tablo için aşağıdaki kodu okutun.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Prosedür için aşağıdaki kodu okutun.
MaxiGuard_User databasesinden _UniqueKilled_EDIT procuna bu kodu ekleyiniz
kodu test etme şansım olmadı hata varsa hatalı kısmı düzeltmem için konuya yorum yapıp çözüm sunarsanız sevinirim istediğim özellik kesene buf vermek ve kendim bi saat süre girmeden kendi varsayılan değerini alması örnek olarak
sınırsız bi buf tanımlayıp o bufu sürekli kesen şahısa aktarma olayıydı istediğim fakat oldumu emin değilim eğer kodda hata görürseniz düzeltmek için çözüm sunarsanız sevinirim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
@SQL @Frenory @sarkolata @ByMnkn ve diğer üyeler. hata varsa çözüm kodunu yorum olarak eklerseniz sevinirim.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım MaxiGuard Uniq Buff Aktarımı Prosedür ve Tablosu
- Konuyu Başlatan PortalDark
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- buff aktarım vsro uniq vsrobuffuniq
Tamamprocta düzeltilcek yerler için kodu düzeltip verirmisin müsait olunca
Gizli supermen
Presedürün içerisini sadece bu şekilde güncelle Maxiguard yönlendirmelerini kullanmana gerek yok drekt olarak TimedJop üzerinden çalıştırır.
Ek olarak MaxiGuard __UniqueKilled_EDIT procuna bu koduda bu şekilde düzenlersin.
EXEC SRO_VT_SHARD.dbo._EfsaneSrox_UniqueBuff @KillerName, @MobID
Bu durumda tablo yapmana gerek kalmıyor, istediğin gibi güncelleme yaparak çoğaltabilirsin , kolay gelsin.
Ek olarak MaxiGuard __UniqueKilled_EDIT procuna bu koduda bu şekilde düzenlersin.
Bu durumda tablo yapmana gerek kalmıyor, istediğin gibi güncelleme yaparak çoğaltabilirsin , kolay gelsin.
Teşekkürler peki silinip bi başkasına aktarılcakmı ve canlı silme olayı varsa o koduda eklermisinPresedürün içerisini sadece bu şekilde güncelle Maxiguard yönlendirmelerini kullanmana gerek yok drekt olarak TimedJop üzerinden çalıştırır.
fakat canlı buf verme özelliği lazım değilmi koda eklememişsin niçin.
EXEC MaxiGuard_User.dbo.__AddLiveTimedJob gibisinden tp olduktan sonra vermese tp olmadan verse tp olmadan silse bufu ? düzeltebilirmisin rica etsem
Maxiguard komut dökümanlarını bilmiyorum bu özellik var ise
EXEC MaxiGuard_User.dbo.__AddLiveTimedJob @NewOwnerID, @JobID, 1, 0, 0, 0, 0, 0 olarak girebilirsin proc içeriğini göremediğim için bu şekilde yazdım.
oradaki proc skill Id sini alan karakter süresini bir sonraki spawn olan Unique spawn olmadan silinir.onun için buff süresini Unique'nin spawn süresine eşitle =)
EXEC MaxiGuard_User.dbo.__AddLiveTimedJob @NewOwnerID, @JobID, 1, 0, 0, 0, 0, 0 olarak girebilirsin proc içeriğini göremediğim için bu şekilde yazdım.
oradaki proc skill Id sini alan karakter süresini bir sonraki spawn olan Unique spawn olmadan silinir.onun için buff süresini Unique'nin spawn süresine eşitle =)
direk kopyala yapıştır kodu versen sana zahmetMaxiguard komut dökümanlarını bilmiyorum bu özellik var ise
TYMerhaba arkadaşlar çoğu oyunda görmüşsünüzdür oyunda uniq kesince buf vermekte , yanında title vb. de verebilirsiniz tabiki ve bir sürü şey kodu test etmedim sürem bittiği için
Tablo için aşağıdaki kodu okutun.
Prosedür için aşağıdaki kodu okutun.
MaxiGuard_User databasesinden _UniqueKilled_EDIT procuna bu kodu ekleyiniz
kodu test etme şansım olmadı hata varsa hatalı kısmı düzeltmem için konuya yorum yapıp çözüm sunarsanız sevinirim istediğim özellik kesene buf vermek ve kendim bi saat süre girmeden kendi varsayılan değerini alması örnek olarak
sınırsız bi buf tanımlayıp o bufu sürekli kesen şahısa aktarma olayıydı istediğim fakat oldumu emin değilim eğer kodda hata görürseniz düzeltmek için çözüm sunarsanız sevinirim.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
@SQL @Frenory @sarkolata @ByMnkn ve diğer üyeler. hata varsa çözüm kodunu yorum olarak eklerseniz sevinirim.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)