vSRO Çözüldü NAVMESH KODLARI. YARDIM

SupriseMF

Designer
.
Aktiflik: 2%
Şovalye 1 Mesaj
Thread owner
Merhaba sevgili arkadaşlar sizlerden bir istekte bulunacağım elinde olan bilen yâda öğrenebilecek olan var ise çok mutlu olurum.
Haritaların Navmesh kodları lazım örneğin. Jangan : 139 , 2944 , 48383 , 4993 vs gibi her haritanın ayrı ayrı lazım elinde olan bulabilecek yada nasıl bulunduğunu öğretecek biri var ise minnettar olurum ❤️

Eğer yanlış bilmiyorsam buradan kontrol edebilirsiniz hocam:

İstediğiniz yere tıkladığınız zaman koordinatları veriyor. Parantez içindekiler galiba navmesh(emin değilim)

İstediğiniz yere tıkladığınız zaman koordinatları veriyor. Parantez içindekiler galiba navmesh(emin değilim)
1770032482373.png

Evet misal böyle algılayabilir. @Ayzekk hocam buralardaysa daha net bir şekilde dönüş yapabilir.

Ayrıca Silkroad Path Finder diye bir program var o ne kadar etki eder bilemiyorum lakin onu da paylaşayım :)

Thread owner

Çok teşekkür ederim , örneğin dowhang komple lazım nasıl yapmam gerekli 🙈
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

1770032482373.png

Evet misal böyle algılayabilir. @Ayzekk hocam buralardaysa daha net bir şekilde dönüş yapabilir.

Ayrıca *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Silkroad Path Finder diye bir program var o ne kadar etki eder bilemiyorum lakin onu da paylaşayım :)
Çok teşekkür ederim onu da bir deneyeyim umarım çözerim 🤣

Merhaba sevgili arkadaşlar sizlerden bir istekte bulunacağım elinde olan bilen yâda öğrenebilecek olan var ise çok mutlu olurum.
Haritaların Navmesh kodları lazım örneğin. Jangan : 139 , 2944 , 48383 , 4993 vs gibi her haritanın ayrı ayrı lazım elinde olan bulabilecek yada nasıl bulunduğunu öğretecek biri var ise minnettar olurum ❤️
Benim de bildiğim kadarıyla _RefRegion tablosunda ki regionları hex koduna çevirince navmesh kodunu veriyor.
Örnek olarak 21325 regionun hex kodu nv_534d.nvm olması lazım

Thread owner
Benim de bildiğim kadarıyla _RefRegion tablosunda ki regionları hex koduna çevirince navmesh kodunu veriyor.
Örnek olarak 21325 regionun hex kodu nv_534d.nvm olması lazım
O kadar bilgim yok sro hakkında malesef :( ben mobil kısmındayım bi haritalar kaldı onları da halledince incik boncuk kalıyor :)

Konu hakkında gerekli tüm bilgiler paylaşılmıştır.
Tarafınızca sorun çözümlendiyse lütfen geri dönüş sağlayarak konuyu çözüldü olarak güncelleyiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar