vSRO Çözüldü Pet Envanter Genişletici Itemi H.k.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozsro54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozsro54

.
.
Aktiflik: 1%
Çırak 1 Mesaj
Thread owner
Bahsi geçen item oyunda mevcut lakin 1 dakikalık olarak işlem yapıyor ne yaptıysam düzeltemedim bunu 28 günlük yapmak istiyorum bir bilgisi olan var mıdır?
item ile ilgili kısımlar fotoğraflarda mevcut
Param kısımları ufak bir değişiklik yapsam Gameserver Hata veriyor
petto.webp

Çözüm
Bahsi geçen item oyunda mevcut lakin 1 dakikalık olarak işlem yapıyor ne yaptıysam düzeltemedim bunu 28 günlük yapmak istiyorum bir bilgisi olan var mıdır?
item ile ilgili kısımlar fotoğraflarda mevcut
Param kısımları ufak bir değişiklik yapsam Gameserver Hata veriyor
petto.webp

1 dakikalık kullanımın sebebi, item’in konsol üzerinden indirilirken kullanılan miktar (count) değeridir.
/makeitem komutunda yazılan sayı, item’in kullanım süresini dakika cinsinden temsil eder.

Örneğin:

/makeitem ITEM_MALL_PET_WATCH_CHULHYEN_4W 1

→ Item 1 dakikalık süreyle tanımlanır.

/makeitem...
Thread owner
Anlatamadım galiba kullandım kullanıldı kullandılar daha ne gibi sorun olacak dostum çalışıyor işte 2 ay ECSRO fıles de server oynattık ordakı charları VSRO aktarıp 5 ayda VSRO da server oynattık ve ınsanlar bu ıtemı kullandı haftalık olarak sureklı guncelleme attım normal bir şekilde server işlettik diyorumki herhangibir sorun olmadı ve oyunun kendi temelinde olan iteme neye dayanarak sorun çıkartır dediğinizi hala anlamadım ileride sorun çıkartır diyorsunuz 5 aydır çıkartmadıysa neden çıkartsın 28 günlük döngüde işleyen bir item sonuçta
neyse yinede en iyisini siz biliyorsunuz paket kodları falan uzatmaya gerek yok

Oyla 0
bu itemi değil ama page 2 yi 4 senedir kullanıyorum sorun yaşamadım. fakat konuda söylenen şeylerde haklılık payı var sorun yaşamadığın, yaşamayacağın anlamına gelmiyor bilgin olsun.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt