Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz vsro ile ilgili günden güne editler falan yapılıyor bazı serverler dosyalarını şifreliyorlar ve internette paylaşılan programlar şifrelerini kıramıyorlar çünkü standart 169841 diyelim vsro pk2 şifresi fakat bunlar kendilerine özel şifre yapıyorlar o yüzden içlerinden dosya alamıyorsunuz eğer böyle bir sıkıntınız varsa bana silkroad.exe dosyasını gönderin sizler için çözmeye çalışayım
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Pk2 Şifre Çözme Konusu
- Konuyu Başlatan PortalDark
- Başlangıç tarihi
Mapteki süslemeleri kaldırmak için map.pk2'yi tamamen değiştirmen yeterli.
Sende ki map.pk2'nin adını değiştirip, süsleme olmayan bir map.pk2 kullanman yeterli.
Sende ki map.pk2'nin adını değiştirip, süsleme olmayan bir map.pk2 kullanman yeterli.
Oyla
0
bu pk2 şifre acıcı programlara nasıl ulaşırım ?Bana atın, bulayım ne demek ? Şifresini bilmediğiniz client dosyaları içerisine bu GFXFileManager.dll dosyasını atıp Launcher'i (Silkroad.exe) başlatırsanız size ekranda şifreyi gösterecektir. Tabii dosya çıkarımı için bu şifreyi kullanan PK2 Çıkarıcı uygulamasına ihtiyacınız var. @predatorZ adlı üye bu konuda bilgi sahibi ve eğer isterse size yardımcı olacaktır.
Oyla
0
Blowfish var ama iş görür mü bilmiyorum.bu pk2 şifre acıcı programlara nasıl ulaşırım ?
Ekli dosyalar
Oyla
0
şiJoymax pk2 editörle dener misin ?
nokta atışı bende pc de tırım tırım onu arıyordum isro dosyaları bile acılıyor bunu acar diyordumJoymax pk2 editörle dener misin ?
Oyla
0
Konuyu hortlatıyorum ama konu hala aktifse 3 tane vietnam sro buldum onların şifrelerini bir türlü kıramıyorum. Eğer kırabilirseniz ya da kırabilecek birileri varsa çok memnun olurumMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz vsro ile ilgili günden güne editler falan yapılıyor bazı serverler dosyalarını şifreliyorlar ve internette paylaşılan programlar şifrelerini kıramıyorlar çünkü standart 169841 diyelim vsro pk2 şifresi fakat bunlar kendilerine özel şifre yapıyorlar o yüzden içlerinden dosya alamıyorsunuz eğer böyle bir sıkıntınız varsa bana silkroad.exe dosyasını gönderin sizler için çözmeye çalışayım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
@PortalDark reis sro.exe lerin bi tanesi virüslü çıktı rar'ı indirme boşver. Pc ye format atcam şimdi
Ekli dosyalar
Oyla
0
https://2026.sargon-online.com/Sargon 2026 Feb 17.rar buna bir bakma şansınız var mı acaba araştırıp denedim ama olmuyorMerhaba arkadaşlar biliyorsunuz vsro ile ilgili günden güne editler falan yapılıyor bazı serverler dosyalarını şifreliyorlar ve internette paylaşılan programlar şifrelerini kıramıyorlar çünkü standart 169841 diyelim vsro pk2 şifresi fakat bunlar kendilerine özel şifre yapıyorlar o yüzden içlerinden dosya alamıyorsunuz eğer böyle bir sıkıntınız varsa bana silkroad.exe dosyasını gönderin sizler için çözmeye çalışayım
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)