vSRO Çözüldü Pk2 Şifre Çözme Konusu

PortalDark

Sıkıldım

.
.
Aktiflik: 100%
3000 mesaj Lord
Thread owner
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz vsro ile ilgili günden güne editler falan yapılıyor bazı serverler dosyalarını şifreliyorlar ve internette paylaşılan programlar şifrelerini kıramıyorlar çünkü standart 169841 diyelim vsro pk2 şifresi fakat bunlar kendilerine özel şifre yapıyorlar o yüzden içlerinden dosya alamıyorsunuz eğer böyle bir sıkıntınız varsa bana silkroad.exe dosyasını gönderin sizler için çözmeye çalışayım

Olmayan şeyin ne olduğunu belirtirsen yardımcı olmayı deneyebiliriz. Ne yaparken ne ile karşılaştın, bahsettiğim adımları sırayla yerine getirdin mi ?

Oyla 0
Arkadaş diyor ki bu oyun Megamax'ın Sailor Onlinesi bu adam pk2 şifrelemeyi anlatan adam nasıl şifresini çözeceksin.Ayrıca bu dosya ne işine yarayacak ki ?
bi bilsem ne işlerine yarıyacaklarını özelden yazanların ardı arkası kesilmiyo bana epvpden :D

1589742683037.png

1589742690017.png

Oyla 0
pk2 şifrelemeyi anlatan adamın pk2sini açabilceğinimi sanıyorsunuz ? :D

Kimin neyi açmaya çalıştığıyla ilgilenmiyorum. Arkadaş blowFish anahtarını bulmaya çalışıyor, ortada bir paylaşım var ve ben de bunu anlatıyorum. Kendini kısıtlama istersen, her kapının bir anahtarı oluyor.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt