# Sorun Tarafımca Çözülmüştür Yine Çıldırıcam ?
Yardım İçin @Spare @ksk2hand @aydogan52 @trukafatsum @fahribey @PortalDark Sonsuz Teşekkürler ?
Arkadaşlar Sorun İle Karışlanlar LoopBack Yapsınlar Fakat Bakın Yanlışlıkla Normal İnternetin Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirmeyin Yoksa Sunucu İle Bağlantınız Kesiliyor DenendiServer Kurarken Yine Kullandığınız Ip Leri Düzenlemeyi Unutmayın { ini / cfg } Nasıl Yapacağınız Hakkında SS =
![]()
![]()
![]()
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Port Durumu Hakkında
1 Haftadır Bakıyorum Olduğu Kadar ^^Biraz kendini geliştirmen lazım hocam
1 Haftadır Bakıyorum Olduğu Kadar ^^
Bizde Bu günlere Araştırıp Geldik benim yaptım gibi yapabilirsin mesela kendine 100 tl lik sunucu alıp kurulu sw üzerinde kendini geliştirebilirsin örnek olarak npc eklemeyle başlayabilirsin istersen detaylı gösterebilirim editleri
İlgin İçin Sağol Sürekli Birilerinden Birşey Beklersem Gelişemem Galiba Araştırmak Daha İyi Olur Kendi AcımdanBizde Bu günlere Araştırıp Geldik benim yaptım gibi yapabilirsin mesela kendine 100 tl lik sunucu alıp kurulu sw üzerinde kendini geliştirebilirsin örnek olarak npc eklemeyle başlayabilirsin istersen detaylı gösterebilirim editleri
Şu Filesları Upload Etsem Büyük Nimet Yemin EdiyorumKendini Geliştir Dosyalarını Hazırla ileride belki forum sayfalarını bulamıcaksın ortada kalma
Ü
Üye silindi 614
sen 1 siteye upload et ben alternatif çoğaltırım senin içinŞu Filesları Upload Etsem Büyük Nimet Yemin EdiyorumSağlam Zor Bulunuyor
![]()
# Sorun Tarafımca Çözülmüştür Yine Çıldırıcam ?
Yardım İçin @Spare @ksk2hand @aydogan52 @trukafatsum @fahribey @PortalDark Sonsuz Teşekkürler ?
Arkadaşlar Sorun İle Karışlanlar LoopBack Yapsınlar Fakat Bakın Yanlışlıkla Normal İnternetin Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirmeyin Yoksa Sunucu İle Bağlantınız Kesiliyor DenendiServer Kurarken Yine Kullandığınız Ip Leri Düzenlemeyi Unutmayın { ini / cfg } Nasıl Yapacağınız Hakkında SS =
![]()
![]()
![]()
Konuyu hortlattığım için özür dilerim ama, bana bu allahın belası port konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı ?
488 954 605 - AnyDesk numaramdır 7/24 açıktır. Gözünüzü seveyim bağlanın yeter ki. @Spare @aydogan52 @trukafatsum @fahribey
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)