vSRO Çözüldü Pot max stack closed

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Son_umut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Son_umut

.
Aktiflik: 2%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Slm ben Refobjitem den 10000 yapiyorum ama npc den alinca hata veriyor
31000 sorun yok
IMG-20210718-WA0006.jpg

bu hatayi veriyor
1626649006354.png

Ben potlarda stack 1000'in üzerine çıkmamalı diye düşünüyorum. Tabi benim şahsi fikrim.. O kadar stack eklemek, onunla uğraşıp zaman harcamak yerine Force ve Cleric tablarına HP ve MP skill koyarım daha cazip. Adam ömür boyu kullansın. Torununa miras bıraksın :) Avrupa karakterler aynı kalsın dersen 15 sn delayını koy bak keyfine. Potları da kaldır npcden olsun bitsin.

Oyla 0
37k dediğin stack için table edit ile table ta smallint i int olarak ya da bigint olarak değiştirmen gerekir tabi bununla bitiyor mu? Tabi ki hayır bunlar kolay ancak asıl iş bunu yaptıktan sonra başlıyor.
smallint i int olarak değiştirdiğin de SQL bunu tanımlayacak ancak bunu öncelikle GameServer, sro_client ve gereken diğer programlarada uyarlaman gerekecek. 37k stack yapmış dediğin adamın ekibinde kaç kişi çalışıyor kaç tane yazılımcı var bunu düşün.
============
Edit:
GS, Shard ve Sro_Client paket yönetimi ve kodlamasını yapabileceksen buyur. Başlangıç olarak SQL Table Edit'ten smallint'i > int olarak değiştir.

Oyla 0
Thread owner
37k dediğin stack için table edit ile table ta smallint i int olarak ya da bigint olarak değiştirmen gerekir tabi bununla bitiyor mu? Tabi ki hayır bunlar kolay ancak asıl iş bunu yaptıktan sonra başlıyor.
smallint i int olarak değiştirdiğin de SQL bunu tanımlayacak ancak bunu öncelikle GameServer, sro_client ve gereken diğer programlarada uyarlaman gerekecek. 37k stack yapmış dediğin adamın ekibinde kaç kişi çalışıyor kaç tane yazılımcı var bunu düşün.
============
Edit:
GS, Shard ve Sro_Client paket yönetimi ve kodlamasını yapabileceksen buyur. Başlangıç olarak SQL Table Edit'ten smallint'i > int olarak değiştir.
:rolleyes: anladim saten Teşekkür ederim

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt