Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Pot max stack closed
- Konuyu Başlatan Son_umut
- Başlangıç tarihi
Ben potlarda stack 1000'in üzerine çıkmamalı diye düşünüyorum. Tabi benim şahsi fikrim.. O kadar stack eklemek, onunla uğraşıp zaman harcamak yerine Force ve Cleric tablarına HP ve MP skill koyarım daha cazip. Adam ömür boyu kullansın. Torununa miras bıraksın
Avrupa karakterler aynı kalsın dersen 15 sn delayını koy bak keyfine. Potları da kaldır npcden olsun bitsin.
Oyla
0
hocam bunu nasil yukseltebilirizveri tipi limitinden dolayı, artırabileceğiniz bir şey değil uğraşmayın boşuna diye diyorum.
Oyla
0
abi yükseltebileceğin bir şey değil uğraşma diyorum nasıl yükseltiriz diyorsunhocam bunu nasil yukseltebiliriz
Oyla
0
Ama bazi sv de gördüğüm var 37kabi yükseltebileceğin bir şey değil uğraşma diyorum nasıl yükseltiriz diyorsun![]()
Oyla
0
37k dediğin stack için table edit ile table ta smallint i int olarak ya da bigint olarak değiştirmen gerekir tabi bununla bitiyor mu? Tabi ki hayır bunlar kolay ancak asıl iş bunu yaptıktan sonra başlıyor.
smallint i int olarak değiştirdiğin de SQL bunu tanımlayacak ancak bunu öncelikle GameServer, sro_client ve gereken diğer programlarada uyarlaman gerekecek. 37k stack yapmış dediğin adamın ekibinde kaç kişi çalışıyor kaç tane yazılımcı var bunu düşün.
============
Edit:
GS, Shard ve Sro_Client paket yönetimi ve kodlamasını yapabileceksen buyur. Başlangıç olarak SQL Table Edit'ten smallint'i > int olarak değiştir.
smallint i int olarak değiştirdiğin de SQL bunu tanımlayacak ancak bunu öncelikle GameServer, sro_client ve gereken diğer programlarada uyarlaman gerekecek. 37k stack yapmış dediğin adamın ekibinde kaç kişi çalışıyor kaç tane yazılımcı var bunu düşün.
============
Edit:
GS, Shard ve Sro_Client paket yönetimi ve kodlamasını yapabileceksen buyur. Başlangıç olarak SQL Table Edit'ten smallint'i > int olarak değiştir.
Oyla
0
37k dediğin stack için table edit ile table ta smallint i int olarak ya da bigint olarak değiştirmen gerekir tabi bununla bitiyor mu? Tabi ki hayır bunlar kolay ancak asıl iş bunu yaptıktan sonra başlıyor.
============
Edit:
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)