Maalesef, ben hiç heves etmedim 130 cap ve skillerine@DragonSlayer Abi bu arada senin arşivde mevcut mu bu dosyalar?![]()
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Serverinize 130 Skilleri Sorunsuz Ekleme
- Konuyu Başlatan PortalDark
- Başlangıç tarihi
Anladım teşekkür ederim abi elinde olan varsa konu içine atarsa çok sevinirimMaalesef, ben hiç heves etmedim 130 cap ve skillerine![]()
Yakında isro'dan bütün skilleri çekip paylaşmayı düşünüyorum. Tabi param hatası yüzünden bıkmazsam.![]()
selam varsa elinde tekrar yükleyebilir misin ?Başlamadan Önce database yedeğinizi ve media.pk2 yedeğinizi alınız.
Merhaba arkadaşlar başka forumlarda genelde 125 skillerinde falan sorun yaşıyorlar ben size 130 a kadar sorunsuz ekli skilleri vereceğim 140 a güncelledikten sonra 140 skillerini ekleyeceğim konuya
Oncelike _RefSkill ID column' Identy Kaldırınız ardından alttaki kodu okutunuz
ve sonra bu dosyayı indirip tümünü kopyalayıp ctrl v ile yapıştırınız ardından Identy tekrardan aktif ediniz.140SKill.txt dosyasını indir - download
140SKill.txt dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yüklewww.dosya.tc
aynı şekilde _RefSkillGroup Identy Kaldırınız.
üstteki kodu okutup refskillgrouptan girdileri silmiş olduk sonra alttaki txt indirip bu txtdekileri kopyalayıp tümünü yapıştırınız RefSkillGroup tablosuna ardından tablodan çıkıp tekrar ID ıdenty aktif ediniz
Gelelim SkillEffect.txt dosyasına
bunuda indirip sizdeki varsayılan txt yerine bunu yapıştırınız
bunları yapınca gelecek skiller
CH karakterler için
![]()
Europe Karakterler İçin
![]()
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
@DragonBlade
as malesefselam varsa elinde tekrar yükleyebilir misin ?
as malesefyedeğimde yok indiren birisi yükler tahminen 1. 2. sayfalara bak biri yedeklemiştir
skilleffect.txt![]()
RefSkillGroupEkle.txt
skilleffect.txt
RefSkillGroupEkle.txt
skilleffect.txt
RefSkillGroupEkle.txt
merhaba öncelikle linkleri yenilediğin için teşekkür ederim particles tarafında birkaç eksik efp dosyası mevcut elinde varmıdır![]()
skilleffect.txt
RefSkillGroupEkle.txt
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)