vSRO Çözüldü Survival Arena Maxiguard

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cikho12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cikho12

Vsro Editör

.
Aktiflik: 8%
Lord 100 mesaj
Thread owner
1763659048823.webp

Bütün noticeler otomatik olarak geliyor kayıtta olabiliyorum fakat içeriye çekmiyor bu ney ile alakalı olabilir yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi günler dilerim 🙏

Yapmaya çalıştığım konu Konu linki @Dorth Adlı arkadaşımızın konusu

Ben bu konuda "otomatik oyuncuları içeri çekecektir" ibaresi göremedim ya da gözümden kaçtı. Kayıt olan oyuncuları, manuel içeri girmesi gerekli. Kayıt olmayan oyuncuya zaten izin vermiyor.

Oyla 0
Prosedürün içerisinde Warp kısmı olması lazım oraya çekmesini istediğin bölgenin world id region id ve xyz bilgilerini girmelisin ve assoc serverda aktif olmalı

Oyla 0
Konu içerisinde > Start Survival Arena Prosedürüne kayıtı gerçekleştiren kişilerin arena bölgesine çekilme komutu eklenmiş zaten.
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
_Scheduler tablosunda Query kolonuna EXEC SRO_VT_SURVIVAL.._StartSurvivalArena komutunu girip zamanlayıcısını ayarlarsan çalışacaktır

Oyla 0
Thread owner
Hepsine tekrar tekrar baktım çıldırdım ama bulamadım acaba 8 karakter falan mı istiyor ondan mı almıyor beni acaba burada da bildiğim yanlış bir şey olabilir mi ?

Bu kod ile kayıtları başlatabiliyorum
Kod:

ve

bu kod ile eventı başlatmış olup beni içeri çekmesi gerekiyor
Kod:

Oyla 0
Hepsine tekrar tekrar baktım çıldırdım ama bulamadım acaba 8 karakter falan mı istiyor ondan mı almıyor beni acaba burada da bildiğim yanlış bir şey olabilir mi ?

Bu kod ile kayıtları başlatabiliyorum
Kod:

ve

bu kod ile eventı başlatmış olup beni içeri çekmesi gerekiyor
Kod:
Eventi başlat ve kayıt ol daha sonra SRO_VT_SURVIVAL..Regist_SurvivalArena tablosuna bak kayıt oldugunuz oraya yansımış mi yansimadiysa içeriye çekmez o yüzden event register prosedorunu inceleyin diyorum

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt