Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım VSRO 4 Page Inventory for Characters
- Konuyu Başlatan Crusade
- Başlangıç tarihi
saolun tskrlerArtik cilki cikan bu communityde elimde olan seyleri paylasabilirim diye dusunuyorum. Piyasadaki en iyi isleri cikaranlardan biri olan Bimbum'a aittir.
shard dbsinde AddNewCharda char olusurken inventory tablosunda 109 yerine 141 slot olusturmayi unutmayin aksi taktirde move_item tarafinda hata alabilirsiniz veya daha once olusturulmus charlar icin inventoryde 141e kadar slot olusturun.
Credits goes to Bimbum aka Vanguard
For the whole source discord: bim1337 (paid ofc)
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler
Yıl 2020-2021. Devkiti bana çözdürüp vaatlerle Kaynak kodlarını alıp yok olan insanErdem soran olursa verir insanlara yardim eder onu bunu bosver
Ayrıca hala örtülü olarak bok atan. Kendince triplenen, 32 yaşında beyin gelişimi ergenlik seviyesinde kalan birisisin kabul etmelisin. İki satır kodu optimize edemeyen ancak “mühendisim ben” diye diplomacığını öne sürem, ardından karalama kampanyası sürdüren 12 yaşındaki bir çocuktan farkın yok. Araplara 50 dolara versem daha iyiymiş, bir tık daha fazla zoruna giderdi belki
Sevgili Venom,Yıl 2020-2021. Devkiti bana çözdürüp vaatlerle Kaynak kodlarını alıp yok olan insanEvet yardım eder.
Ayrıca hala örtülü olarak bok atan. Kendince triplenen, 32 yaşında beyin gelişimi ergenlik seviyesinde kalan birisisin kabul etmelisin. İki satır kodu optimize edemeyen ancak “mühendisim ben” diye diplomacığını öne sürem, ardından karalama kampanyası sürdüren 12 yaşındaki bir çocuktan farkın yok. Araplara 50 dolara versem daha iyiymiş, bir tık daha fazla zoruna giderdi belkiHaram ediyormuşmuş bak bak
Nerede hata buldun da düzeltmedik. Gerçi kendi kendine tripler atıp boşver diyordun. Bir de arkasından konuştuklarınla (bkz. Tükürdüğünü yalamak) aran çok iyi olmuş
aa en son beni arasın konuşalım demiştin de birine bende dönmemiştim yoksa o mu zoruna gitti de hala durmuyorsun
![]()
Sana ayiracak cok vaktim yok ama son bir kez yazayim sende ogrenmis ol. Oncelikle kendi kendine triplenen dedigin olay sundan ibaret; benden bir database istiyorsun ve isim var oyun acacagim sali gunu upload ederim diyorum. Akabinde databasei aldigim adama mesajlar atip bu adam senin databaseini bedava insanlara dagitiyor diye dm atiyorsun ve adam bana gelip bunu gosteriyor. Bende notunu verip engelliyorum seni bu kadar dertlenecek birsey yok.
Muhendisim ben olayina gelecek olursak, Kiytirik silkroad devkitinde 1-2 ekran yazmakla; benim sektore girerken yaptigim 10k kisi icinden aldigim hackathon 2.lik basarimi, defacto magazalarinda 30 bin calisan tarafindan kullanilan insan kaynaklari projelerimi ya da son sirketimde 35 ulkede 250 universitede yuz binlerce ogrenci tarafindan kullanilan projeleri ilmek ilmek yazdigim kodlari bir tutmazsin diye dusunuyorum ama tabii ki senin kafan biraz farkli basabiliyor okudugunu anlayamabiliyorsun. Sorun yok kimseyle tartismiyorum artik.
Seni ara konusalim dedigim olay icin de sunu soyleyeyim yazdigin bir yorum icin arasin beni dedirttim evet cunku seni maliyeye sikayet edecektim colugun cocugun icin aciyip vazgectim sende zaten yazmadan yorumu yusuf yusuf olup kaldirmistin. Ama insanlara acimamam gerek gibi duruyor. Bakalim biraz daha gozlemleyecegim. Memursun sonucta Allah bilir nolur degil mi
Ben 3-5k dolarla fakir yada zengin olmam ama karakter insana dogustan yuklenen birsey gibi geliyor. Hadi ben vsro filteri alirken bana dedin guncelledikce atarim diye sonrasinda bende ekstra odemistim.Tamam aramiz acildi atmadin anladik, Bilal ile ISRO-R filteri satarken guncelleme geldikce atarim diyip 3 kiside filterin gumleyince simdi son hali icin para istedigini de biliyorum Bilale de soylemistim zaten isteyecek sana girdi o diye. Neyse bu da sizin ticaretiniz kendi karakterleriniz.
Kisacasi sana bu bencil kafayla hayatinda basarilar diliyorum. Kimle konustuguna dikkat et buarada C++ cok anlamiyor olabiliriz ama anladigimiz alanlarda az degil.
Ben yine de kendi adima kusura bakma benim tarafimda yapilmis birsey varsa diyorum ama rica ediyorum daha fazla uzatma kendi hayatina bak, benden de uzak dur cevapta yazma. Filterin hakkinda kotu yorumlarimi da sorunsuz bi 300-500 SMC oyun ac filterinla bana da soyle, soyle patliyor boyle patliyor yorumlarini soz kaldiracagim ama bu olana kadar yapmayacagim. Hayirli gunler
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 5 (Kullanıcı: 3, ziyaretçi: 2)