Emeğine sağlık @AleriaSamsa
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım vSro Amalrun Eklemek (Her Detayına Kadar)
- Konuyu Başlatan AleriyaSama
- Başlangıç tarihi
teşekkürler eline sağlıkHerkese Merhaba!
Sevgili Vsro.ORG Ailesi forumumuzda hali hazırda paylaşılan "Amalrun" , "Angel Spirit" dosyalarını eksik ve yetersiz paylaşıldığını farkettim.
Vsro.ORG üyelerimiz için tamamıyla sorunsuz ve her şekliyle test edilmiş bir "Amalrun" "Angel Spirit" paylaşmaktayım.
Not : Paylaşılan "Amalrun" sadece Vsro.ORG Üyeleri için yapılmıştır.
Not 2 : Paylaşımı yaparken Üniversite de olduğumdan ötürü "Video" ve "Görsel" paylaşamıyorum. Eve geçtiğimde konu içerisinde her detayına kadar videosunu da sizler için paylaşacağım hem "Male" hem "Female" olacak şekilde.
Paylaşım Adı: vSro Amalrun by AleriyaSama Paylaşım İçeriği: Prosedür, Dosya, Template, Query vb. Download: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** VirüsTotal: Not : "TXT" dosyasından başka bir şey olmadığı için paylaşmıyorum. Virüs yoktur merak etmeyin.
İndirip ekleyim bakalım
eline saglık
_RefSkillByItemOptLevel (Devil Kısmı İçin) burada SkillID atlama olmuş gözden kaçıranlar olur bilginiz olsun 2 ıd atlanmış burda
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
_RefSkillByItemOptLevel (Devil Kısmı İçin) burada SkillID atlama olmuş gözden kaçıranlar olur bilginiz olsun 2 ıd atlanmış burda
Konu içerisinde belirttim özellikle ayrıca ignore attack kısmında skilleffect için extradan uğraşılmaması için bir tane daha extradan ignore skill eklemedim her amalrun içinİndirip ekleyim bakalımeline saglık
fakat dikkat edersen refskill ID si atlamıssın 2 ID yiKonu içerisinde belirttim özellikle ayrıca ignore attack kısmında skilleffect için extradan uğraşılmaması için bir tane daha extradan ignore skill eklemedim her amalrun için
2 ID ekstradan refskillde olmayan ID eklemissin birisi eklerken refskillıd lerinden 2 tanesi olmayacak fazladan yanlıs girmissin
ben şuanda ekledim şimdi test edicem
Şuanda garip kısmı devil çalışıyor sorunsuz bir şekilde sadece altındaki degişim iconu çıkmadı sanırım skilleffect ile alakalı
Skilleffect kısmın crash veriyor
thanks uHerkese Merhaba!
Sevgili Vsro.ORG Ailesi forumumuzda hali hazırda paylaşılan "Amalrun" , "Angel Spirit" dosyalarını eksik ve yetersiz paylaşıldığını farkettim.
Vsro.ORG üyelerimiz için tamamıyla sorunsuz ve her şekliyle test edilmiş bir "Amalrun" "Angel Spirit" paylaşmaktayım.
Not : Paylaşılan "Amalrun" sadece Vsro.ORG Üyeleri için yapılmıştır.
Not 2 : Paylaşımı yaparken Üniversite de olduğumdan ötürü "Video" ve "Görsel" paylaşamıyorum. Eve geçtiğimde konu içerisinde her detayına kadar videosunu da sizler için paylaşacağım hem "Male" hem "Female" olacak şekilde.
Paylaşım Adı: vSro Amalrun by AleriyaSama Paylaşım İçeriği: Prosedür, Dosya, Template, Query vb. Download: *** Hidden text: cannot be quoted. ***
*** Hidden text: cannot be quoted. *** VirüsTotal: Not : "TXT" dosyasından başka bir şey olmadığı için paylaşmıyorum. Virüs yoktur merak etmeyin.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)