vSRO Paylaşım vSro Amalrun Eklemek (Her Detayına Kadar)

Herkese Merhaba!

Sevgili Vsro.ORG Ailesi forumumuzda hali hazırda paylaşılan "Amalrun" , "Angel Spirit" dosyalarını eksik ve yetersiz paylaşıldığını farkettim.

Vsro.ORG üyelerimiz için tamamıyla sorunsuz ve her şekliyle test edilmiş bir "Amalrun" "Angel Spirit" paylaşmaktayım.

Not : Paylaşılan "Amalrun" sadece Vsro.ORG Üyeleri için yapılmıştır.

Not 2 : Paylaşımı yaparken Üniversite de olduğumdan ötürü "Video" ve "Görsel" paylaşamıyorum. Eve geçtiğimde konu içerisinde her detayına kadar videosunu da sizler için paylaşacağım hem "Male" hem "Female" olacak şekilde.

004.jpg

Paylaşım Adı:​
vSro Amalrun by AleriyaSama​
Paylaşım İçeriği:​
Prosedür, Dosya, Template, Query vb.​
Download:​
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***​
VirüsTotal:​
Not : "TXT" dosyasından başka bir şey olmadığı için paylaşmıyorum. Virüs yoktur merak etmeyin.​
teşekkürler eline sağlık

İndirip ekleyim bakalım :) eline saglık
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

_RefSkillByItemOptLevel (Devil Kısmı İçin) burada SkillID atlama olmuş gözden kaçıranlar olur bilginiz olsun 2 ıd atlanmış burda

Thread owner
İndirip ekleyim bakalım :) eline saglık

_RefSkillByItemOptLevel (Devil Kısmı İçin) burada SkillID atlama olmuş gözden kaçıranlar olur bilginiz olsun 2 ıd atlanmış burda
Konu içerisinde belirttim özellikle ayrıca ignore attack kısmında skilleffect için extradan uğraşılmaması için bir tane daha extradan ignore skill eklemedim her amalrun için

Konu içerisinde belirttim özellikle ayrıca ignore attack kısmında skilleffect için extradan uğraşılmaması için bir tane daha extradan ignore skill eklemedim her amalrun için
fakat dikkat edersen refskill ID si atlamıssın 2 ID yi

2 ID ekstradan refskillde olmayan ID eklemissin birisi eklerken refskillıd lerinden 2 tanesi olmayacak fazladan yanlıs girmissin

ben şuanda ekledim şimdi test edicem

Şuanda garip kısmı devil çalışıyor sorunsuz bir şekilde sadece altındaki degişim iconu çıkmadı sanırım skilleffect ile alakalı :D

Ekran görüntüsü 2024-01-08 203946.png

Skilleffect kısmın crash veriyor

Herkese Merhaba!

Sevgili Vsro.ORG Ailesi forumumuzda hali hazırda paylaşılan "Amalrun" , "Angel Spirit" dosyalarını eksik ve yetersiz paylaşıldığını farkettim.

Vsro.ORG üyelerimiz için tamamıyla sorunsuz ve her şekliyle test edilmiş bir "Amalrun" "Angel Spirit" paylaşmaktayım.

Not : Paylaşılan "Amalrun" sadece Vsro.ORG Üyeleri için yapılmıştır.

Not 2 : Paylaşımı yaparken Üniversite de olduğumdan ötürü "Video" ve "Görsel" paylaşamıyorum. Eve geçtiğimde konu içerisinde her detayına kadar videosunu da sizler için paylaşacağım hem "Male" hem "Female" olacak şekilde.

004.jpg

Paylaşım Adı:​
vSro Amalrun by AleriyaSama​
Paylaşım İçeriği:​
Prosedür, Dosya, Template, Query vb.​
Download:​
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

*** Hidden text: cannot be quoted. ***​
VirüsTotal:​
Not : "TXT" dosyasından başka bir şey olmadığı için paylaşmıyorum. Virüs yoktur merak etmeyin.​
thanks u

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt