vSRO Paylaşım vSro Amalrun Eklemek (Her Detayına Kadar)

Herkese Merhaba!

Sevgili Vsro.ORG Ailesi forumumuzda hali hazırda paylaşılan "Amalrun" , "Angel Spirit" dosyalarını eksik ve yetersiz paylaşıldığını farkettim.

Vsro.ORG üyelerimiz için tamamıyla sorunsuz ve her şekliyle test edilmiş bir "Amalrun" "Angel Spirit" paylaşmaktayım.

Not : Paylaşılan "Amalrun" sadece Vsro.ORG Üyeleri için yapılmıştır.

Not 2 : Paylaşımı yaparken Üniversite de olduğumdan ötürü "Video" ve "Görsel" paylaşamıyorum. Eve geçtiğimde konu içerisinde her detayına kadar videosunu da sizler için paylaşacağım hem "Male" hem "Female" olacak şekilde.

004.jpg

Paylaşım Adı:​
vSro Amalrun by AleriyaSama​
Paylaşım İçeriği:​
Prosedür, Dosya, Template, Query vb.​
Download:​
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***​
VirüsTotal:​
Not : "TXT" dosyasından başka bir şey olmadığı için paylaşmıyorum. Virüs yoktur merak etmeyin.​
Thanks for sharing

Hallo zusammen!

Liebe Vsro.ORG-Familie, mir ist aufgefallen, dass die Dateien „Amalrun“ und „Angel Spirit“, die derzeit in unserem Forum geteilt werden, unvollständig und unzureichend sind.

Ich teile einen völlig störungsfreien und getesteten „Amalrun“ „Angel Spirit“ für unsere Vsro.ORG-Mitglieder.

Hinweis: Die gemeinsame Nutzung von „Amalrun“ ist nur für Vsro.ORG-Mitglieder vorgesehen.

Hinweis 2: Ich kann „Videos“ und „Bilder“ nicht teilen, da ich mich beim Teilen an der Universität befinde. Wenn ich nach Hause komme, werde ich jedes Detail des Videos mit Ihnen teilen, sowohl „männlich“ als auch „weiblich“.

004.jpg

Freigabename:​
vsSro Amalrun von AleriyaSama​
Inhalte teilen:​
Prozedur, Datei, Vorlage, Abfrage usw.​
Herunterladen:​
*** Versteckter Text: kann nicht zitiert werden. ***

*** Versteckter Text: kann nicht zitiert werden. ***​
VirusTotal:​
Hinweis: Ich teile es nicht, da es sich lediglich um eine „TXT“-Datei handelt. Es gibt keinen Virus, keine Sorge.​
Thanks for share

Herkese Merhaba!

Sevgili Vsro.ORG Ailesi forumumuzda hali hazırda paylaşılan "Amalrun" , "Angel Spirit" dosyalarını eksik ve yetersiz paylaşıldığını farkettim.

Vsro.ORG üyelerimiz için tamamıyla sorunsuz ve her şekliyle test edilmiş bir "Amalrun" "Angel Spirit" paylaşmaktayım.

Not : Paylaşılan "Amalrun" sadece Vsro.ORG Üyeleri için yapılmıştır.

Not 2 : Paylaşımı yaparken Üniversite de olduğumdan ötürü "Video" ve "Görsel" paylaşamıyorum. Eve geçtiğimde konu içerisinde her detayına kadar videosunu da sizler için paylaşacağım hem "Male" hem "Female" olacak şekilde.

004.jpg

Paylaşım Adı:​
vSro Amalrun by AleriyaSama​
Paylaşım İçeriği:​
Prosedür, Dosya, Template, Query vb.​
Download:​
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***​
VirüsTotal:​
Not : "TXT" dosyasından başka bir şey olmadığı için paylaşmıyorum. Virüs yoktur merak etmeyin.​
teşekkürederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt