*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

teşekkürler @Hades ustam anlamadığım bir şekilde crash alıyorum ID leri herşeyi kontrol ettim defalarca kez şehir içine girince crash atıyor yardımcı olurmusun

I searched many places for map files about Baghdad and mob files and finally found it, thanks for posting, I will test it.

teşekkürlerr
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Hocam Data'da eksik bir şey olabilir mi kafayı yedim 3 gündür clean db üzerine kurmaya çalışıyorum sürekli crash alıyorum.
Arabia ekli bir oyunun datasını çekince sorun olmuyor, senin verdiğin patchleri kontrol ederek o oyundan çektiğimde de problem yaşıyorum. Eksik bir dosya olmalı ama hangisi artık kafayı yiyeceğim.
Gereksiz dosya olmasın istiyorum pk2 içerisinde temiz iş yapmak istiyorum ama patlıyorum :)

Bilgin var mı ?

Thread owner
teşekkürlerr
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Hocam Data'da eksik bir şey olabilir mi kafayı yedim 3 gündür clean db üzerine kurmaya çalışıyorum sürekli crash alıyorum.
Arabia ekli bir oyunun datasını çekince sorun olmuyor, senin verdiğin patchleri kontrol ederek o oyundan çektiğimde de problem yaşıyorum. Eksik bir dosya olmalı ama hangisi artık kafayı yiyeceğim.
Gereksiz dosya olmasın istiyorum pk2 içerisinde temiz iş yapmak istiyorum ama patlıyorum :)

Bilgin var mı ?
ISRO Data.pk2, Map.pk2 ve Particles.pk2 kullanmanı öneririm bu sayede clientlik herhangi bir işin kalmıyor, sadece bölge isimlerini worldmap'e falan ekleme kısmı kalıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt