arkadaşlar clon map yapmak istiyorum Alex deki moob spawn haritasının ama zor işlem gibi pek anlamadım yardımcı olabilecek varmı ?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Vsro Clone map yapımında yardım arıyorum
- Konuyu Başlatan GAMESRODEDE
- Başlangıç tarihi
Merhaba, vSRO Clone Map Yapımı. ( Clone Map Anlatım ) Clone map yapımı ile ilgili birçok konu bulabilirsiniz. Siz başlayın, takıldığınız yerlerde konu açın biz de bilgimiz dahilinde yardımcı olalım. Mantığını anlamak için kolay map'lerden başlayabilirsiniz. Örneğin medusa odası, roc odası gibi.
Oyla
0
jangan cavedeki bug yüzünden moobları taşımak istiyorumMerhaba, vSRO Clone Map Yapımı. ( Clone Map Anlatım ) Clone map yapımı ile ilgili birçok konu bulabilirsiniz. Siz başlayın, takıldığınız yerlerde konu açın biz de bilgimiz dahilinde yardımcı olalım. Mantığını anlamak için kolay map'lerden başlayabilirsiniz. Örneğin medusa odası, roc odası gibi.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
1 825 GROUP_VSROBIZ_TOGUI GAME_WORLD_NORMALIZE_TYPE GAME_WORLD_NORMALIZE_TYPE_A STRING
1 826 GROUP_VSROBIZ_TOGUI ENTER_LIMIT_CONDITION_LEVEL_MINIMUM_NUM 1 INT32
1 827 GROUP_VSROBIZ_TOGUI ENTER_LIMIT_CONDITION_LEVEL_MAXIMUM_NUM 120 INT32
1 828 GROUP_VSROBIZ_TOGUI ENTER_LIMIT_CONDITION_JOB_CLOTHES_TAKE_OFF OFF STRING
1 829 GROUP_VSROBIZ_TOGUI ENTER_LIMIT_CONDITION_RIDE_COS_NOT_RIDING OFF STRING
1 830 GROUP_VSROBIZ_TOGUI ENTER_LIMIT_CONDITION_TRADE_COS_NOT_RIDING OFF STRING
1 831 GROUP_VSROBIZ_TOGUI PARTYMONSTER_SPAWN OFF STRING
1 832 GROUP_VSROBIZ_TOGUI ENTER_LIMIT_CONDITION_FRPVP_VOUCHER_TAKE_OFF ON STRING
arkadaşlar şimdi buna bakarak oluşturmak istiyorum ama ben alexdeki 106-110 arası moobların olduğu bölgeyi alıcam ama kafama takılan burrdaki sondaki OFF anlamı ne mesela COS_NOT_RIDING OFF yani pet giremezmi oluyor veya PARTYMONSTER_SPAWN parti moob çıkmıyor mu çıkması için bunları ON mu yapmak lazım ? @resone
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Ben bun bölgeyi klonlamak istiyorum ama bunun region ıdlarını nasıl bulabilirim
Oyla
0
İletilen konuyu takip ederek bölgeyi klonlayabilirsiniz.
Ücretli destek almak isterseniz vsroeditor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.
Oyla
0
bu haritanin region id veya adi ne onu bulamadimİletilen konuyu takip ederek bölgeyi klonlayabilirsiniz.
Oyla
0
tahminen bu
wRegionID
21577
21578
21579
21833
21834
21835
kısaca textzonename den belki bulabilirsin tam bilgim yok araştır
Oyla
0
Buralardaysan ve hızlı çalışan bir test sunucun varsa yardımcı olayım. 15-20 dakika müsaitliğim var.@Spare clone map konusundaki herşeyi sırasıyla yaptım kendime göre isim koyarak darkportalın deddiği yerdende region IDları aldım ama son kısımda bahsettiği gibi query okutuyorum null null null boş çıkıyor hepsi
![]()
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)