vSRO Çözüldü vSro Holy Water Temple

WickedWitch

.
Aktiflik: 6%
250 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar hgw ye giriş ayarlıyorum novice olanına giriş saglayabiliyorum fakat digerlerine giremiyorum bunlara girmek için görevlerinimi yapmak gerekiyordu hatırlamıyorm acıkcası hiç girmedim ama refgameworld config reftelelink refteleporttan bi baglantı göremedim bunların girişini nasıl açabilirim.
2957

Bu sorunu yaşayanlar refobjcommondan clean bir teleport olusturup buranın linklerini oraya baglaya bilirler.
++ STORE_TOMB_GATE_IN bu isimden dolayı yapıyor mesela bunu STORE_TOMB_GATE_IN_ diye değişin bir harf ekleyin düzelecektir

Son düzenleme:
Zamanında baron görevini yaptığım için hatırlıyorum. Diğer odalar için görev yapmanız lazım. İnternetten araştırırsanız bulursunuz görevlerin nasıl yapıldığını.

Oyla 0
Thread owner
görevler yapılmadan içeri girilmesini istiyorum o şartı kaldırmak istiyorum

Oyla 0
İsroda baron görevi yapanlar buraları çok iyi bilir görev sistemine bağlıdır ve beginner modu herkeste açık olur, harita üzerinde (alexandria) belirlenen görevleri tamamlandıktan sonra sana intermadiqte görevi verir ve buraya kadar geldikten sonra o teleport aktif olur yani açılmış olur netice de görev sistemi ile aktifleşir
İsroda az uğraşmadım bununla ama bi o kadar da zevk almıştım baron questi yaparken ap ayrı bir zevkti.. daah sonra advanced bölümü ise count içindir bunu da ekliyim

Oyla 0
Görev şartı olmadan giriş yapmak için ayrı bir teleport ekleyebilirsin, zaten görevi açan biri "mbot-sbot-phbot" gibi herhangi bir botla script çizdiğinde görevi yapmamış hesabıyla da giriş yapabiliyor o katlara.
Ordaki teleportu kaldırıp yeni teleport eklemeni tavsiye ediyorum görevsiz giriş için.

Oyla 0
Görev şartı olmadan giriş yapmak için ayrı bir teleport ekleyebilirsin, zaten görevi açan biri "mbot-sbot-phbot" gibi herhangi bir botla script çizdiğinde görevi yapmamış hesabıyla da giriş yapabiliyor o katlara.
Ordaki teleportu kaldırıp yeni teleport eklemeni tavsiye ediyorum görevsiz giriş için.
Nasıl yani isroda script çizildiğinde kapalı olan bölgeye mi giriş yapılabiliyor anlayamadım

Oyla 0
Ya zaten girmek mesele değil ki ben orda unique kalpleri toplamayı görev yapmayı seviyodum yoksa elitelerle championlarla uğraşmak boşuna olur

Oyla 0
Thread owner
zaten yeni bir teleporta bagladım bu girişi hayla kapalı gözüküyor

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt