vSRO Çözüldü vSro Holy Water Temple

WickedWitch

.
Aktiflik: 6%
250 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar hgw ye giriş ayarlıyorum novice olanına giriş saglayabiliyorum fakat digerlerine giremiyorum bunlara girmek için görevlerinimi yapmak gerekiyordu hatırlamıyorm acıkcası hiç girmedim ama refgameworld config reftelelink refteleporttan bi baglantı göremedim bunların girişini nasıl açabilirim.
2957

Bu sorunu yaşayanlar refobjcommondan clean bir teleport olusturup buranın linklerini oraya baglaya bilirler.
++ STORE_TOMB_GATE_IN bu isimden dolayı yapıyor mesela bunu STORE_TOMB_GATE_IN_ diye değişin bir harf ekleyin düzelecektir

Son düzenleme:
Thread owner
baktım ordada goremedim novice ile aynı reftelelink ve refteleportdada baglantı yok nerden alıyor şartı bulamadm

Oyla 0
Şartlar Config'e bağlıdır, orayı detaylıca inceleyin, aşırı karmaşalı orası.
Gözünüzden kaçan bi yer vardır, job caveye teleport eklemek gibi düşünün mesela, ordan yola çıkın örnek olur sizin için ve işinizi daha kolay yapabilirsiniz.

Oyla 0
Thread owner
@minikbirkul malesef orayla alakalı degil 57 beginner 59 advence mesela worldID leri refteleporttan yerlerini degiltirdim hayla sonuc aynıydı beginnere giriliyor advenceye girilmiyordu baska bir yerden baglanmıs gibi görevlere bakayım biraz

Oyla 0
Thread owner
saçma bence ama refobjcommondaki teleportu başka bir teleportla değişince düzeldi sorun

Oyla 0
Thread owner
@minikbirkul tam olarak STORE_TOMB_GATE_IN bu isimden alıyor özelligi nedense bu ismi kullandıgın her hangi bir teleportta 1. sıradakine giriş yapabilirsin alttakilere giremezsin deneye bilirsin

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt