Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Vsro Karakter Üzerinde Icon Gösterme ( Pvp Server ( Guild Savaşları İçin)
- Konuyu Başlatan Spare
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- vsro buff vsro skill vsro skill gösterme
en'i tıklamanız gerekir. Engelsiz Tüm gizli İçer
Örneğin, kalabalık bir kale savaşında, media kullanarak arkadan saldıran wizzard gibi tehlikeli düşmanları daha kolay fark edebilir ve onlara karşı önceden harekete geçerek avantaj elde edebilirsiniz. Bu sayede, savaş alanında daha etkili bir şekilde hareket ederek kill alma şansınızı artırabilir ve stratejik bir avantaj elde edebilirsiniz.
Bu aralar forumda çok fazla bu konu açıldı ve Bende Bunu göstermek istedim kullanmak isteyenler için
Video 18 dk 35 Saniye çok uzun olmuş farkındayım normalde max 5 dklık işlem normalde
Gerekli Dosyalar
Client İçin patch atılacak dosyalar
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bsr ve Efp Dosyalarını Düzenlemeniz için gereken Program
Her Skill buildi için ayrı bir bsr ve ayrı bi efp oluşturcaksınız
Örneğin snow için 1 bsr 1 efp
shield bufu için 1 bsr 1 efp gibi
varolan efp dosyasını ve bsr dosyasını kopyalayıp kendiniz isimlendirip programdan gerekli ayarları yapınız
ve textures klasörüne kendiniz düzgünce skillerin ddjlerini atmayı unutmayınız.
Force - Piercing Force için Örneğin böyle yapacağız
Orjinali Böyle
( Yukardaki satırı bulup bu satırı silip aşağıdaki Satırı yapıştırıyoruz)
Biz Böyle yapacağız ( Aşağıda Bazı yerleri renklendirdim Değiştireceğiniz alanlar ile alakalı.)
Bufu Bastıktan Sonra Karakterin Boyunun yüksek görünsün seçmesi kolay olsun istiyorsanız
SCT_CHAR_SCALE,1.2,0 ile oynayınız SCT_CHAR_SCALE,3.2,0 falan yapınız
ve Bufların Sırayla görünmesi içinde
Sıralamanızı kendinize göre ayarlayınız
örneğin
0,32,0
0,45,0
0,58,0
gibi 13 ekleyerek devam ediniz yukardaki Skill 0,72,0 kullandım misal böyle görünmekte
Örneğin, kalabalık bir kale savaşında, media kullanarak arkadan saldıran wizzard gibi tehlikeli düşmanları daha kolay fark edebilir ve onlara karşı önceden harekete geçerek avantaj elde edebilirsiniz. Bu sayede, savaş alanında daha etkili bir şekilde hareket ederek kill alma şansınızı artırabilir ve stratejik bir avantaj elde edebilirsiniz.
Bu aralar forumda çok fazla bu konu açıldı ve Bende Bunu göstermek istedim kullanmak isteyenler için
Video 18 dk 35 Saniye çok uzun olmuş farkındayım normalde max 5 dklık işlem normalde
Gerekli Dosyalar
Client İçin patch atılacak dosyalar
Bsr ve Efp Dosyalarını Düzenlemeniz için gereken Program
Her Skill buildi için ayrı bir bsr ve ayrı bi efp oluşturcaksınız
Örneğin snow için 1 bsr 1 efp
shield bufu için 1 bsr 1 efp gibi
varolan efp dosyasını ve bsr dosyasını kopyalayıp kendiniz isimlendirip programdan gerekli ayarları yapınız
ve textures klasörüne kendiniz düzgünce skillerin ddjlerini atmayı unutmayınız.
Force - Piercing Force için Örneğin böyle yapacağız
Orjinali Böyle
Biz Böyle yapacağız ( Aşağıda Bazı yerleri renklendirdim Değiştireceğiniz alanlar ile alakalı.)
Bufu Bastıktan Sonra Karakterin Boyunun yüksek görünsün seçmesi kolay olsun istiyorsanız
SCT_CHAR_SCALE,1.2,0 ile oynayınız SCT_CHAR_SCALE,3.2,0 falan yapınız
ve Bufların Sırayla görünmesi içinde
Sıralamanızı kendinize göre ayarlayınız
örneğin
0,32,0
0,45,0
0,58,0
gibi 13 ekleyerek devam ediniz yukardaki Skill 0,72,0 kullandım misal böyle görünmekte
![]()
Çok başarılı.
Sanırım çarpıyı preye bağlayıp ilk bastığı buff da çarpı ile aynı konuma koyunca ilk buff basınca carpinin üstünü kapatır çarpı yok olur bı fikir denemek lazım@EfsaneSro Hocam iyi forumlar öncelikle elinize sağlık söylediğiniz herşeyi harfiyen yaptım ve gayet güzel oldu fakat bless olmadığı zaman sürekli bu iconun sabit şekilde kalmasını bir türlü ayarlayamadım bilginiz var mıdır bununla ilgili
Konu tarafımca düzenlenip, üzerime alınmıştır. Konu başında ki video gerekli yerlere umarım ulaşmıştır!
Bu konu son zamanlarda forumda oldukça sık açıldı. Ben de kullanmak isteyenler için bunu göstermek istedim.
Video 18 dakika 35 saniye olduğu için biraz uzun olmuş farkındayım; normalde yapılacak işlemler en fazla 5 dakika sürüyor.
Örneğin, kalabalık bir kale savaşında medya kullanımını tercih ederek arkadan saldıran wizzard gibi tehlikeli düşmanları daha kolay fark edebilirsiniz. Böylece onlara karşı önceden harekete geçip avantaj sağlayabilir, savaş alanında daha etkili bir şekilde hareket ederek kill alma ihtimalinizi artırabilir ve stratejik bir üstünlük elde edebilirsiniz.
Gerekli Dosyalar
Client İçin pk2 Editor; *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Client Patch atılacak videodaki dosyalar; *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bsr ve Efp Dosyalarını Düzenlemeniz için gereken Program; *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
SRODDJViewer; *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Her skill build’i için ayrı bir BSR ve ayrı bir EFP dosyası oluşturmanız gerekiyor.
Örneğin:
Snow için: 1 BSR + 1 EFP Shield buff için: 1 BSR + 1 EFPVar olan EFP ve BSR dosyalarını kopyalayarak kendi ihtiyaçlarınıza göre yeniden isimlendirin. Ardından program üzerinden gerekli ayarları yapmayı unutmayın.
Ayrıca, textures klasörüne ilgili skill’lerin DDJ dosyalarını düzgün bir şekilde eklemeyi de ihmal etmeyin.
Force – Piercing Force için de örnek olarak aynı şekilde yapacağız;
Orjinali Böyle
Buff’u bastıktan sonra karakterinizin boyunun daha yüksek görünmesini ve bu sayede seçiminin daha kolay olmasını istiyorsanız:
SCT_CHAR_SCALE,1.2,0 değerini kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
Örneğin: SCT_CHAR_SCALE,3.2,0 gibi daha büyük bir değer kullanabilirsiniz.
Ayrıca buff’ların sırayla görünmesi için:
Sıralamayı kendi tercihinize göre ayarlamanız gerekir. Örneğin:
Bu şekilde her birine 13 ekleyerek devam edebilirsiniz.
Yukarıdaki skill için 0,72,0 kullandım; örnek olarak görünümü bu şekilde ayarlayabilirsiniz.
Bu konu son zamanlarda forumda oldukça sık açıldı. Ben de kullanmak isteyenler için bunu göstermek istedim.
Video 18 dakika 35 saniye olduğu için biraz uzun olmuş farkındayım; normalde yapılacak işlemler en fazla 5 dakika sürüyor.
Örneğin, kalabalık bir kale savaşında medya kullanımını tercih ederek arkadan saldıran wizzard gibi tehlikeli düşmanları daha kolay fark edebilirsiniz. Böylece onlara karşı önceden harekete geçip avantaj sağlayabilir, savaş alanında daha etkili bir şekilde hareket ederek kill alma ihtimalinizi artırabilir ve stratejik bir üstünlük elde edebilirsiniz.
Gerekli Dosyalar
Client Patch atılacak videodaki dosyalar; *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bsr ve Efp Dosyalarını Düzenlemeniz için gereken Program; *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Her skill build’i için ayrı bir BSR ve ayrı bir EFP dosyası oluşturmanız gerekiyor.
Örneğin:
Snow için: 1 BSR + 1 EFP Shield buff için: 1 BSR + 1 EFPVar olan EFP ve BSR dosyalarını kopyalayarak kendi ihtiyaçlarınıza göre yeniden isimlendirin. Ardından program üzerinden gerekli ayarları yapmayı unutmayın.
Ayrıca, textures klasörüne ilgili skill’lerin DDJ dosyalarını düzgün bir şekilde eklemeyi de ihmal etmeyin.
Orjinali Böyle
Buff’u bastıktan sonra karakterinizin boyunun daha yüksek görünmesini ve bu sayede seçiminin daha kolay olmasını istiyorsanız:
Yukarıdaki skill için 0,72,0 kullandım; örnek olarak görünümü bu şekilde ayarlayabilirsiniz.
baya iyi ^^
Gerekli Dosyalar
Örneğin:
Orjinali Böyle
teşekkürler