Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü VSRO Karakterleri HOTAN Banka Civarlarında Nasıl Başlatabilirim ???
- Konuyu Başlatan jetsro
- Başlangıç tarihi
Bu yüzden ben de hiçbir şey yazmıyorum artıkSen diğer açtığın konulara çözüldü dönüşü yapmıyorsunki bi konu kapanmadan diğerine yöneliyorsun Ve ayrıca bu sorunun cevabı zaten forumda mevcut.
Oyla
0
bro bende yuklu degıl serverım arkadaslar yardımcı olsun sana hotan kordınatı eklı addnewcharHAKLISIN HEMEN YAPİYORUM ÇÖZÜMÜ ATSANA MİÇO
Oyla
0
Konu başlığını çözüldü olarak değiştirip çözümü de konunun başına düzenle deyip alta ekleyeceksin.. ter temiz iş olurAma sana devam eden bi soru sorduk
Ayrıca ben çözüm yapılacak bilmiyordum şuan öğrendim aktif bir üyeyim burda yaparım bunu
Oyla
0
oyundna cık gıttıgın kordınatta kal sonra DB nı ac char tablosundakı xyz yı al sonra addnew char ıcındekı ust taraftakı kordınatı degıstırMico anlamıyonmu oyundayım suan haritaya geldim üste X Y VAR BASKA YOK![]()
Oyla
0
Aynen Öyle Yaptım yine de janganda cıkıyo AppointedTeleport bunudamı değişmek lazım aca??
SET @StartRegionID = 25256
SET @StartPos_X = 975
SET @StartPos_Y = 0
SET @StartPos_Z = 158
char tablosundan goturdugu charın Pos_X Pos_Y Pos_Z kordinatını al addnew chardan yukardaki ile değiştir @StartPos_X yazan yerleri
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
çözümünü
vSRO Çözüldü - Vsro Bütün oyuncular hotonda başlasın
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)