Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Vsro Map Editlemek
- Konuyu Başlatan snayls
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- edit vsro map edit vsro.org
朋友们,我们有您需要的 2 个不同的程序。
解压密码:tsdmr46
朋友们,这个程序不是我的,我在别的地方找到的,我看到了,想和你们分享……
*** 隐藏文本:无法引用。 ***
为了使程序正常工作,您需要将程序及其中的 dll 文件放入 Silkroad 文件夹中。使用pk2提取器,您需要将data.pk2文件和map.pk2文件提取到程序所在的文件夹中。
[/剧透]
打开地图编辑器程序后,我们点击右上角的打开地图按钮,从我们提取的地图文件夹中打开我们要编辑的文件,例如我要编辑jangan并打开它...Map/。 97/168.o2 路径 jangan 设计。
我无法一一解释该程序的内容,它已经是一个简单的程序,您只需付出一点努力即可成为专业人士。
然后,我们在保存之前打开第二个程序。出现如下所示的屏幕。
然后转换 ?我们在上面输入 watch 并按 Enter 键。
现在让我们保存所做的更改。
按“保存地图”按钮后,我们选择保存位置。
我们将其保存在我们选择的任何文件中。
现在我们已经完成了程序,我们可以关闭它们......
为了使我们所做的更改生效,我们将所做的更改放入 SW 文件中的 data 文件夹中,然后将其注入到 data.pk 和 map.pk 中。
SroMapToNevmeshData.exe 程序将在程序所在的文件夹中创建一个名为 SR_GameServer 的新文件夹,我创建一个新的 Map/97 文件夹并添加我的 168.o2 文件。
然后我们进入该文件夹中的data/navmesh文件夹,将里面的文件复制粘贴到SW Files/Data/Navmesh中。
我说的是替换目标中的文件并粘贴它们
我们打开 pk2 编辑器并选择 data.pk 2
文件选择按钮 - 我们选择并导入在 Sr_GameServer 文件夹中创建的数据。
我们在Map.pk2中做同样的过程
选择地图文件夹并导入后,我们就完成了,现在我们进入游戏了。
恭喜你拥有新的 jangan 外观。
[/剧透]
非常好的分享,讲解也很详细。非常酷
Paylaşım için teşekkürler emeğe sağlıkArkadaşlar lazım olacak 2 farklı proğramımız var.
Rar şifresi: tsdmr46
Arkadaşlar program bana ait değildir bende başka bir yerden buldum gördüm öğrendim sizinle paylaşmak istedim...
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Programların çalışabilmesi için programların ikisi ve içerisindeki dll dosyalarını Silkroad klasörüne atmanız gerekmektedir. pk2 çıkarıcı ile data.pk2 dosyasını ve map.pk2 dosyasını programların olduğu klasöre çıkarmanız gerekmektedir.
Map editör programını açtıktan sonra sağ üst tarafta bulunan harita aç butonuna tıklıyoruz ve çıkardığımız map klasöründen hangi dosyayı düzenleyeceksek açıyoruz örnek olarak ben janganı düzenlemek istiyorum ve açıyorum... Map/97/168.o2 yolu jangan tasarımı.
programın içeriğini tek tek anlatamayacağım zaten kolay bir program birazcık uğraşl profesyonelleşebilirsiniz.
Sonrasında kaydetmeden önce ikinci programımızı açıyoruz . Karşımıza alttaki gibi ekran geliyor
daha sonra convert ? yazan yere watch yazıyoruz ve enter tuşuna basıyoruz.
şimdi yaptığımız değişikliği kayıt edelim.
Save Map tuşuna bastıktan sonra kayıt yeri seçiyoruz
dosya seçtiğimiz yerde hangi dosyayı seçtiysek üzerine kaydediyoruz.
şimdi programlarla işimiz bitti kapatabiliriz...
yaptığımız değişikliklerin aktif olabilmesi için yaptıklarımızı SW filesta bulunan data klasörüne atıcaz daha sonrasında data.pk ve map.pk içerisine inject edicez.
programların olduğu klasörün içerisine SroMapToNevmeshData.exe programı SR_GameServer adında yeni klasör oluşturacak içerisine yeni Map/97 klasörünü oluşturup 168.o2 dosyamı atıyorum
sonra klasör içerisinde bulunan data/navmesh klasörüne giriyoruz ve içerisindeki dosyaları kopyalayıp SW Files/Data/Navmesh içerisine yapıştırıyoruz
Hedefteki dosyaları değiştir dedim ve yapıştırdım
Pk2 editörümüzü açtık ve data.pk 2 yi seçtik
Dosya seçimi tuşu -- Sr_GameServer klasörüne oluşturulmuş data yı seçip import ediyoruz.
aynı işlemi Map.pk2 içinde yapıyoruz
Map klasörünü seçtip import ettikten sonra işimiz bitti şimdi oyuna giriyoruz.
Yeni jangan görünümü hayırlı olsun.
teşekkürlerArkadaşlar lazım olacak 2 farklı proğramımız var.
Rar şifresi: tsdmr46
Arkadaşlar program bana ait değildir bende başka bir yerden buldum gördüm öğrendim sizinle paylaşmak istedim...
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Programların çalışabilmesi için programların ikisi ve içerisindeki dll dosyalarını Silkroad klasörüne atmanız gerekmektedir. pk2 çıkarıcı ile data.pk2 dosyasını ve map.pk2 dosyasını programların olduğu klasöre çıkarmanız gerekmektedir.
Map editör programını açtıktan sonra sağ üst tarafta bulunan harita aç butonuna tıklıyoruz ve çıkardığımız map klasöründen hangi dosyayı düzenleyeceksek açıyoruz örnek olarak ben janganı düzenlemek istiyorum ve açıyorum... Map/97/168.o2 yolu jangan tasarımı.
programın içeriğini tek tek anlatamayacağım zaten kolay bir program birazcık uğraşl profesyonelleşebilirsiniz.
Sonrasında kaydetmeden önce ikinci programımızı açıyoruz . Karşımıza alttaki gibi ekran geliyor
daha sonra convert ? yazan yere watch yazıyoruz ve enter tuşuna basıyoruz.
şimdi yaptığımız değişikliği kayıt edelim.
Save Map tuşuna bastıktan sonra kayıt yeri seçiyoruz
dosya seçtiğimiz yerde hangi dosyayı seçtiysek üzerine kaydediyoruz.
şimdi programlarla işimiz bitti kapatabiliriz...
yaptığımız değişikliklerin aktif olabilmesi için yaptıklarımızı SW filesta bulunan data klasörüne atıcaz daha sonrasında data.pk ve map.pk içerisine inject edicez.
programların olduğu klasörün içerisine SroMapToNevmeshData.exe programı SR_GameServer adında yeni klasör oluşturacak içerisine yeni Map/97 klasörünü oluşturup 168.o2 dosyamı atıyorum
sonra klasör içerisinde bulunan data/navmesh klasörüne giriyoruz ve içerisindeki dosyaları kopyalayıp SW Files/Data/Navmesh içerisine yapıştırıyoruz
Hedefteki dosyaları değiştir dedim ve yapıştırdım
Pk2 editörümüzü açtık ve data.pk 2 yi seçtik
Dosya seçimi tuşu -- Sr_GameServer klasörüne oluşturulmuş data yı seçip import ediyoruz.
aynı işlemi Map.pk2 içinde yapıyoruz
Map klasörünü seçtip import ettikten sonra işimiz bitti şimdi oyuna giriyoruz.
Yeni jangan görünümü hayırlı olsun.
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)