vSRO Çözüldü Vsro Overlap Job Exception (Gameserver)

pokemon__100

.
Aktiflik: 5%
Çırak 100 mesaj
Thread owner
Selam arkadaşlar.
Bu konudaki Arabian Mob'ları db'me eklemeye çalışıyorum. Txt leri kendime göre düzenleyip db'ye eklediğimde Gameserverde "local overlap job exception!! : CServerProcessOverlap" hatasını aldım. Hatayı araştırdığımda id çakışması ile ilgili olduğu yazıyor ama id leri kontrol ettiğimde çakışan id göremedim. Acaba çözümü var mıdır bu sorunun?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    389.9 KB · Görüntüleme: 62
Hocam, refobjcommon ve refobjchar ı eklediğimde sw açılıyor. Refskill'i eklediğimde overlap hatası alıyorum. RefSkill id lerini RefObjChar tablosunda tek tek kontrol ettim. Hiçbir sıkıntı gözükmüyor. Konuda verilen txt dosyasında nasıl eklenmişse ben de o şekilde ekledim mob skill id lerini. Buna rağmen nasıl hata alıyorum anlamış değilim. Siz test ettim dememiş olsaydınız indirdiğim dosyalarda hata olduğunu düşünecektim. Ama test etmişsiniz ve sorun yok diyorsunuz. Ben bu işi anlamadım yahu. Dosyalar tam ise benim hata yapmış olmam lazım ki bu durumda %90 sorun bende gözüküyor. Ama kaç kez kontrol etmeme rağmen bi sıkıntı bulamamam da ne biliyim. Her şeyi adım adım yapmama rağmen. Valla artık kendimi ultra beceriksiz olarak görmeye başladım.
Hocam muhtemelen sorun refskıle eklediğiniz skıllerin refobjchar mobların defult skıl kısımları vardı orası ile uyuşmaması die düşünüyorum

Oyla 0
Thread owner
Sorun çözüldü başta PortalDark olmak üzere ilgilenen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizlerden iyiki varsınız.
Sorun da şurdaymış:

Verilen txt'de Refskill tablosunda MSKILL_ARABIA_VENEFICA_ATTACK04_1 bu skilin Basic_ChainCode stununa 37308 değeri girilmiş. O değeri 0 yapınca düzeldi.

PortalDark<<33 Vsro Org ailesi <<33

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt