Selam arkadaşlar.
...
Bu konudaki Arabian Mob'ları db'me eklemeye çalışıyorum. Txt leri kendime göre düzenleyip db'ye eklediğimde Gameserverde "local overlap job exception!! : CServerProcessOverlap" hatasını aldım. Hatayı araştırdığımda id çakışması ile ilgili olduğu yazıyor ama id leri kontrol ettiğimde çakışan id göremedim. Acaba çözümü var mıdır bu sorunun?
Arabian Expansion
Öncelikle Selamın Aleyküm, Piyasada sorunsuz Arabian map bulamadığım için bir paket derledim ayrıca sizlerle paylaşmak istedim umarım bu dosyalar sizlerin işlerine yarayacaktır.
UYARI! : İşlemlere başlamadan önce mutlaka client ve database yedeğinizi almayı unutmayın!
NOT : Yükleme yaparken sırasıyla eklerseniz sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Tamamen sorunsuz şekilde tarafımca fixlenmiştir.
Öncelikle Selamın Aleyküm, Piyasada sorunsuz Arabian map bulamadığım için bir paket derledim ayrıca sizlerle paylaşmak istedim umarım bu dosyalar sizlerin işlerine yarayacaktır.
UYARI! : İşlemlere başlamadan önce mutlaka client ve database yedeğinizi almayı unutmayın!
NOT : Yükleme yaparken sırasıyla eklerseniz sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Tamamen sorunsuz şekilde tarafımca fixlenmiştir.
Paylaşım Adı: | Arabian Expansion |
- Hades
- arabian map arabian mob arabian npc arabian uniques bagdat haritası baghdad fix baghdad full vsro arabian full vsro arabian map vsro arabian mobs vsro arabian npc vsro bagdat haritası ve mobları vsro baghdad vsro baghdad full vsro baghdad map
- Cevaplar: 291
- Forum: VSRO Paylaşımları
Ekli dosyalar