vSRO Paylaşım vSRO PHP Panel - PurePanel Ücretsiz (8 Farklı Tema) En gelişmiş vSRO Panel (Kurulum Videolu)

Ne hatası veriyor?
3480

işte hata tam olarak bu

Rar dosyası ile ilgili hata sanırım.

Kullandığınız RAR sürümünü silin, güncel RAR sürümünü indirip, tekrar RAR'dan çıkartmayı deneyin.

Rar dosyası ile ilgili hata sanırım.

Kullandığınız RAR sürümünü silin, güncel RAR sürümünü indirip, tekrar RAR'dan çıkartmayı deneyin.
Üstadım ben aslen bilgisayar programcılığı ile uğraşıyorum bu yüzden de bir programın bende 3 - 5 farklı çeşidi bulunuyor 7-zip ile bile denedim ne yazık ki sonuç olumlu olmuyor. Yine de mevcut programı değiştirip dediğinizi deneyeceğim.

Güncelleme : Dediğim gibi sonuç değişmedi. Winrar sürümü değiştirdim hata veriyor. Ek Olarak 7 zip de de aynı üst bilgi hatasını alıyorum.

3481

Son düzenleme:
Thread owner
Üstadım ben aslen bilgisayar programcılığı ile uğraşıyorum bu yüzden de bir programın bende 3 - 5 farklı çeşidi bulunuyor 7-zip ile bile denedim ne yazık ki sonuç olumlu olmuyor. Yine de mevcut programı değiştirip dediğinizi deneyeceğim.

Güncelleme : Dediğim gibi sonuç değişmedi. Winrar sürümü değiştirdim hata veriyor. Ek Olarak 7 zip de de aynı üst bilgi hatasını alıyorum.

3481
Şuan yeniden indirdim ve denedim herhangi bir sorun yok. PanelY dosyalarında.

Backup'u da şuan da indirip denedim, sorunsuz çıkartma sağlıyor.

Şuan yeniden indirdim ve denedim herhangi bir sorun yok. PanelY dosyalarında.

Backup'u da şuan da indirip denedim, sorunsuz çıkartma sağlıyor.
Makine değiştirip deneyeceğim teşekkür ederim denediğiniz için. Umarım işe yarar.

Unutmadan bir de alternatif linkler eklemeniz mümkün mü?

@predatorZ üstadım sana çok minnettarım. Problem sayende giderildi. Eğer elinde mevcutsa loger ve db yi de atar mısın?

Güncelleme : DB'de herhangi bir problem kalmadı çok güzel çalışıyor. :) Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Fakat logger online offline da sorun var Ek olarak prosedürleri de ekledim. Logger'ı çözümleyip kendim oluşturmayı deneyeceğim.

Son düzenleme:
3512

Bu hata ne arkadaşlar çözen yok mu yardımcı olun kaç gündür kafayı yemek üzereyim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar