Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım vSRO PHP Panel - PurePanel Ücretsiz (8 Farklı Tema) En gelişmiş vSRO Panel (Kurulum Videolu)
- Konuyu Başlatan Spare
- Başlangıç tarihi
Rar dosyası ile ilgili hata sanırım.
Kullandığınız RAR sürümünü silin, güncel RAR sürümünü indirip, tekrar RAR'dan çıkartmayı deneyin.
Kullandığınız RAR sürümünü silin, güncel RAR sürümünü indirip, tekrar RAR'dan çıkartmayı deneyin.
Üstadım ben aslen bilgisayar programcılığı ile uğraşıyorum bu yüzden de bir programın bende 3 - 5 farklı çeşidi bulunuyor 7-zip ile bile denedim ne yazık ki sonuç olumlu olmuyor. Yine de mevcut programı değiştirip dediğinizi deneyeceğim.Rar dosyası ile ilgili hata sanırım.
Güncelleme : Dediğim gibi sonuç değişmedi. Winrar sürümü değiştirdim hata veriyor. Ek Olarak 7 zip de de aynı üst bilgi hatasını alıyorum.
Son düzenleme:
Şuan yeniden indirdim ve denedim herhangi bir sorun yok. PanelY dosyalarında.Üstadım ben aslen bilgisayar programcılığı ile uğraşıyorum bu yüzden de bir programın bende 3 - 5 farklı çeşidi bulunuyor 7-zip ile bile denedim ne yazık ki sonuç olumlu olmuyor. Yine de mevcut programı değiştirip dediğinizi deneyeceğim.
Güncelleme : Dediğim gibi sonuç değişmedi. Winrar sürümü değiştirdim hata veriyor. Ek Olarak 7 zip de de aynı üst bilgi hatasını alıyorum.
![]()
Backup'u da şuan da indirip denedim, sorunsuz çıkartma sağlıyor.
Makine değiştirip deneyeceğim teşekkür ederim denediğiniz için. Umarım işe yarar.Şuan yeniden indirdim ve denedim herhangi bir sorun yok. PanelY dosyalarında.
Backup'u da şuan da indirip denedim, sorunsuz çıkartma sağlıyor.
Unutmadan bir de alternatif linkler eklemeniz mümkün mü?
Makine değiştirip deneyeceğim teşekkür ederim denediğiniz için. Umarım işe yarar.
Unutmadan bir de alternatif linkler eklemeniz mümkün mü?
PanelY.rar dosyasını indir - download
PanelY.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle
@predatorZ üstadım sana çok minnettarım. Problem sayende giderildi. Eğer elinde mevcutsa loger ve db yi de atar mısın?PanelY.rar dosyasını indir - download
PanelY.rar dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles4.dosya.tc
![]()
Güncelleme : DB'de herhangi bir problem kalmadı çok güzel çalışıyor.
Son düzenleme:
The Microsoft ODBC Driver for SQL Server provides native connectivity from Windows + Linux to Microsoft SQL Server and Microsoft Azure SQL Database.
www.microsoft.com
yok olmuyor denemediğim yol kalmadı.The Microsoft ODBC Driver for SQL Server provides native connectivity from Windows + Linux to Microsoft SQL Server and Microsoft Azure SQL Database.www.microsoft.com
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 5 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 5)