vSRO Paylaşım vSRO PHP Panel - PurePanel Ücretsiz (8 Farklı Tema) En gelişmiş vSRO Panel (Kurulum Videolu)

Zaten bende bunu savunuyorum. Yani senle aynı şeyi savunuyorum. O yüzden senin yazdıklarında değil alıntıladıklarında bu paneli eleştiren mesajlar olduğu için kimse yanlış bir düşünceye kapılmasın diye sildim.

Senin mesajlarını silmiyoruz, her mesaja verdiğin yerli yersiz tepkiler yüzünden tepkileri azalttık. :) Şuan da aynını discord'da da yapıyorsun.

Seni sevmesem inan bu kadar sabırlı olmam.
+1

yav beyler herşeyini çözdüm herşeyini hallettim sorunsuz açıksız kullanılır hale getirdim ama sitede online offline sayısını göstermiyor aceba gözden kacırdıgım birşeymi var ?

her mesaja verdiğin yerli yersiz tepkiler
o kadar haklısın ki...

Bildiği birşeyler var kendince, yapabildikleri de var ama bunlara cevap verirken kibirli ve egoistçe verdiği tavırlar saçma geliyor.
Forum ortamında verdiğin tepkiler ve yazdıkların yüz simanı yansıtmadığı için derecesini anlamıyorsun, bu da bunu anlamıyor.

Su Accunt Icın Gereklı Olan Proseduru Bırı txt Olarak Ekleye Bılırmı Burdakı Proseduru Kopyalıyorum Yapıstır Yapınca Duzensız Yapısıyor Kaynak Kodu Felan Karısıyor Araya Tskler

Aynen Player Online Ofline Muhabbeti Sikintili Sanirim 4 Kisiyiz Fake 0 OLmasina Rahmen 16 PLayerde Kaldi

2593

I try to buy and I get that error, what can be the solution ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar