vSRO Paylaşım vSRO PHP Panel - PurePanel Ücretsiz (8 Farklı Tema) En gelişmiş vSRO Panel (Kurulum Videolu)

yok dostum duruyor tum dosyalar
Kullandığın Mormot isimli şeyden kaynaklıymış

ingilizcen varsa anlarsın burdan

Örnek hata resmi aynı hata ekli o attığım linkte
3552

sunucuda local portu 90 yapıp denıyorum panel acılıyor lakın dısarı 80 ayarlı yanı kısacası portta bısıler var

sunucuda local portu 90 yapıp denıyorum panel acılıyor lakın dısarı 80 ayarlı yanı kısacası portta bısıler var
Dediğiniz gibiyse port çakışması vardır iss haricinde appache, xampp benzeri webserver yüklü ise port çakışması olacaktır veya başka programlar ile bunu öğrenmek için Microsoft un Tcpview isimli programı ile hangi programın 80 portunu kullandığına bakabilirsiniz

Merhaba özür dileyerek söylüyorum [Bu gizli içeriği görebilmek için gönderi sayınız 20 veya daha büyük olmalıdır. ] Bu yazı çıkıyor çok merakla bekliyorum yetkilerim ne zaman verilecek ilginiz için teşekkür ederim..

Merhaba özür dileyerek söylüyorum [Bu gizli içeriği görebilmek için gönderi sayınız 20 veya daha büyük olmalıdır. ] Bu yazı çıkıyor çok merakla bekliyorum yetkilerim ne zaman verilecek ilginiz için teşekkür ederim..
Yetkilerinden ziyade, profilinde yazan "Mesajlar" kısmının 20 olması gerekli.
Yani forumda ki konulara saçma olmamak ile birlikte 20 ya da daha fazla yorum yazmanız gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar