arkadaslar bir musterim var sunucusunda stall a item koyunca oyundan atiyor bir baska client denedim calismisti simdi calismiyor bununla ilgili hangi yolu izlemem gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim 3 gundur cozemedim kafayi yicem iyi forumlar.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal GS kullanıyorsan client eşitle stall limit GS ile aynı yap düzelir o yazı sorununu çözmek daha zor çünkü
client eşitle stall limit GS ile aynı yap düzelir
derken kisacik ozetlesen
Oyla
0
Oyla
0
Client değiştirdiğinde işlem yapabiliyormusun ?gameserver da denedim olmadi sro_client denedim calisti fakat dil sorunu var ingilizce degil yazilar okunmuyor sro_client te sro_client dil nasil duzenlicez
Hangi client kullanıyorsun ?
Şuan son durum nedir sadece client dili mi ?
Oyla
0
Client değiştirdiğinde işlem yapabiliyormusun ?
Hangi client kullanıyorsun ?
Şuan son durum nedir sadece client dili mi ?
sro_client baska denedim sorun yok stall aciyor bu sefer de skill acmaya gelince de ondan crash oluyor
Oyla
0
Denediğiniz Client ile serverinizin Skill Mastery ayarlımı ?sro_client baska denedim sorun yok stall aciyor bu sefer de skill acmaya gelince de ondan crash oluyor
Yanlış bilgilendirmek istemiyorum konu hakkında fakat mantık yoluyla hareket ediyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Client database uyumsuzluğu var Database to Media programı ile databaseniz ile clientinizi uyumlu hale getirin sorun düzeleceğini umuyorum
Oyla
0
Denediğiniz Client ile serverinizin Skill Mastery ayarlımı ?
Yanlış bilgilendirmek istemiyorum konu hakkında fakat mantık yoluyla hareket ediyorum
Client database uyumsuzluğu var Database to Media programı ile databaseniz ile clientinizi uyumlu hale getirin sorun düzeleceğini umuyorum
yarin musait olursaniz bi de siz baksaniz isin icinden cikamadim
Normal GS kullanıyorsan client eşitle stall limit GS ile aynı yap düzelir o yazı sorununu çözmek daha zor çünkü
Start ProgramÙ×d DISP_CHANGE_SUCCESSFULÙ×d CPSVersionCheck::OnCreate (0)Ù×d GateWay : 185.93.Ù×d <Window Activate>³Ðe DISP_CHANGE_SUCCESSFUL³Ðe CPSLogo::OnCreate (0)ÃÐe CPSTitle::OnCreate (0)[f CPSCharacterSelect::OnCreate (0)#f CPSMission::OnCreate (0)Ã0f SR_MYCHARACTER_DATAÃ0f OnMyCharacterEntered - StartÃ0f CICPlayer::CICPlayer()Ã0fM (Hyper[120]) ³ªÅ¸³² [168 x 97] [1186.000000,-32.608879,936.000000] [5.246271]±bf ¸®Á¯ °Ç³Ô´Ù.[168 x 97]±bf OnMyCharacterEntered - End
alinan hata bu
Oyla
0
_RefFmnTidGroupMap _RefFmnTidGroup tablolarının servisleri aktif olursa stall sorunu tamamen ortadan kalkar.
Burada temel işleyiş algoritması bu 2 tabloya bağlıdır.
Burada temel işleyiş algoritması bu 2 tabloya bağlıdır.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)