vSRO Paylaşım Vsro Trigger Mantığı Ve Trigger ile Mob Spawn

Zamaninda bu şekilde paylasim yoktu hic bir veri yokken çözen insanlar var az gayret caba ile basarabilirsin
Dediğine katılıyorum ben bunu 4 sene önce 3 gün fgw triggerlarına baka baka çözdüm. Arkadaşımız hazır vermiş hala yapamamak arkadaşımızın emeğine hakaret gibi oluyor.

Hi.
In this topic, I will give you information about triggers. I'm sure a lot of people won't understand it, but I decided to share it anyway.
Each of the tables we add is linked to each other and the triggers will not work in the slightest code shift. So I want you to add carefully and in order.

NOTE: You need to comment and like it to see the topic.

Before reading this topic, I want you to take a look at the insert fgw move location and continue after you have added the data.
Link = Setting Forgotten World Entry to Vsro Region

Hidden text: non-excerptable. ***

The example I added with the above codes;

4spHP2_596ba59a77299059f343e6a2816c55df_00-00-00_00-00-04-1.gif

Merhabalar.
Bu konumuzda sizlere trigger'lar hakkında bilgiler sunacağım. Eminim bir çok kişi anlamayacaktır fakat yinede paylaşma kararı aldım.
Ekleme yaptığımız tabloların her biri birbiriyle bağlantılı olup en ufak kod kaymasında trigger'lar çalışmayacaktır. Bu yüzden dikkatlice ve sıraya göre ilerleyerek ekleme yapmanızı istiyorum.

NOT: Konuyu görmek için yorum yapıp beğenmeniz gerekmektedir.

Bu konuyu okumadan önce fgw taşı ekleme konuma göz atıp verileri ekleme yaptıktan sonra devam etmenizi istiyorum.
Link= Vsro Bölgeye Forgotten World Girişi Ayarlama

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yukarıdaki kodlar ile eklediğim örnek;

4spHP2_596ba59a77299059f343e6a2816c55df_00-00-00_00-00-04_1.gif
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt