cSRO Paylaşım Webmall v3 - WebMall-SimilarRank v1 Full (2021 Sürüm)

X谢谢
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

朋友你好,好久没看这些工作了,我个人原因搬家,去的地方没有电脑,所以想在走之前把它拆掉。
我一直在搜索,没有人提供巧妙的来源、旁白、链接或其他东西。
我今天有机会,我设置了它,我尝试了几次,现在与您分享。
可能有轻微的视觉问题,我认为你可以处理这么多,重要的是它运行顺畅。我在网上找到了webmall,我编辑了它(它不是Frontier Webmall),反正那个webmall 不支持xampp,我来解释一下。

*** 隐藏文字:不能引用。***

通行证:xantos

Webmall v3 - 我给了你所有必要的文件,朋友 - 安装文件 - 安装叙述等。
图片

buwkaab.jpg

4KHMfab.jpg

tUw1cab.jpg

WebMall-SimilarRank v1 - 是Shiroi 的作品,我分享一下,以防有用,可以改进。
视觉
nAkidab.jpg

X谢谢没看到文件

朋友你好,好久没看这些工作了,我个人原因搬家,去的地方没有电脑,所以想在走之前把它拆掉。
我一直在搜索,没有人提供巧妙的来源、旁白、链接或其他东西。
我今天有机会,我设置了它,我尝试了几次,现在与您分享。
可能有轻微的视觉问题,我认为你可以处理这么多,重要的是它运行顺畅。我在网上找到了webmall,我编辑了它(它不是Frontier Webmall),反正那个webmall 不支持xampp,我来解释一下。

*** 隐藏文字:不能引用。***

通行证:xantos

Webmall v3 - 我给了你所有必要的文件,朋友 - 安装文件 - 安装叙述等。
图片

buwkaab.jpg

4KHMfab.jpg

tUw1cab.jpg

WebMall-SimilarRank v1 - 是Shiroi 的作品,我分享一下,以防有用,可以改进。
视觉
nAkidab.jpg

怎么安装啊

有教程吗

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bakamıyorum bu işlere kişisel sebeblerden taşınıyorum gideceğim yerde pc olmayacak o yüzden gitmeden bunuda aradan çıkarmak istedim.
Hep araştırdım kimse adam akıllı bir kaynak anlatım link falan koymamış hiç biryere kuranında havasından geçilmiyor.
Bugun fırsatım oldu kurdum bir kaç deneme yaptım ve sizlerle paylaşıyorum
ufak tefek görsel skıntılar olabilir okadarını halledersiniz diye düşünüyorum önemli olan sorunsuz çalışması. Webmall'ı netten buldum düzenledim (Frontier Webmall değildir) zaten o webmall xampp ile çalışmaz neyse anlatıma geçiyorum.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Pass: xantos

Webmall v3 - Size dosya içinde tüm gerekenleri verdim arkadaşlar - kurulum dosyaları - kurulum anlatımı vs.
(Görseller)

buwkaab.jpg

4KHMfab.jpg

tUw1cab.jpg

WebMall-SimilarRank v1 - Shiroi yapımıdır kendisi işine yarayan olur diye paylaşıyorum geliştirilebilir.
(Görsel)
nAkidab.jpg

teşekkürler

50 posts is way too much, can someone add me to discord : Xeulin#7224 and send me link? :D

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bakamıyorum bu işlere kişisel sebeblerden taşınıyorum gideceğim yerde pc olmayacak o yüzden gitmeden bunuda aradan çıkarmak istedim.
Hep araştırdım kimse adam akıllı bir kaynak anlatım link falan koymamış hiç biryere kuranında havasından geçilmiyor.
Bugun fırsatım oldu kurdum bir kaç deneme yaptım ve sizlerle paylaşıyorum
ufak tefek görsel skıntılar olabilir okadarını halledersiniz diye düşünüyorum önemli olan sorunsuz çalışması. Webmall'ı netten buldum düzenledim (Frontier Webmall değildir) zaten o webmall xampp ile çalışmaz neyse anlatıma geçiyorum.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Pass: xantos

Webmall v3 - Size dosya içinde tüm gerekenleri verdim arkadaşlar - kurulum dosyaları - kurulum anlatımı vs.
(Görseller)

buwkaab.jpg

4KHMfab.jpg

tUw1cab.jpg

WebMall-SimilarRank v1 - Shiroi yapımıdır kendisi işine yarayan olur diye paylaşıyorum geliştirilebilir.
(Görsel)
nAkidab.jpg

teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt