Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Amalrun Devil % ayarlama
- Konuyu Başlatan Parzival
- Başlangıç tarihi
Sunucu başında ya da dewil dosyalarını kontrol etmediğim için şuan kendim net ID'leri veremiyorum ama Anydesk verebilirsen bulabilirim ID leri senin için. Aşağıda ki kısım ise doğruluk oranı çok yüksek.
Alıntıdır:
RefMagicOpt tablosunda 354 ve 355 ID'li sütunlar devile ait. Bu ID'leri RefMagicOptByItemOptLevel tablosunda RefMagicOptID sütununda bul ve değerleri değiştir.
Daha sonra media/server_dep/silkroad/textdata/refmagicoptbyitemoptleveldata.txt dosyasında db deki değiştirdiğin satırları burdada değiştir ve import et.
Alıntıdır:
RefMagicOpt tablosunda 354 ve 355 ID'li sütunlar devile ait. Bu ID'leri RefMagicOptByItemOptLevel tablosunda RefMagicOptID sütununda bul ve değerleri değiştir.
Daha sonra media/server_dep/silkroad/textdata/refmagicoptbyitemoptleveldata.txt dosyasında db deki değiştirdiğin satırları burdada değiştir ve import et.
Oyla
0
sanırım suan yaptım smdı denıyorumSunucu başında ya da dewil dosyalarını kontrol etmediğim için şuan kendim net ID'leri veremiyorum ama Anydesk verebilirsen bulabilirim ID leri senin için. Aşağıda ki kısım ise doğruluk oranı çok yüksek.
Alıntıdır:
Oyla
0
Olmazsa dönüş yaparsın bana. Anydesk ile bağlanır yaparım tamam.sanırım suan yaptım smdı denıyorum
Oyla
0
Reis bunları degıstırdım bu sefer orjınallerde değişmişOlmazsa dönüş yaparsın bana. Anydesk ile bağlanır yaparım tamam.
Oyla
0
hepsini değiştirmeyeceksin refmagicoplvl den sadece başka tabloda senin dedğiştirmek istediğin deville eşleşen bölümü değiştireceksin orayı çözersen
magicoplevel sadece değiştirmek itemde işleyecek.
magicoplevel sadece değiştirmek itemde işleyecek.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)