2 gün önce amalrun ekledim fakat karakter değil görünümünü almıyor characthervisualchange ekliyorum basar basmaz oyundan atıyor eklemeyince basıyor devili ama görüntü değişmiyor bilgisi olan ?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Amalrun devil
- Konuyu Başlatan Parzival
- Başlangıç tarihi
Sorununu Tam olarak anlayamadım. Devili açarken DC yiyorsan clientte eksik olaran dosya ile ilgilidir. bsr içindeli yollar eksiktir.çözülmüyor bu yav yardımcı olabilirmisiniz![]()
üzerine gelince %HP MP ve Block rate ayarlarını görebiliyorsan simdilik herşey yolunda gibi görünüyor.
Tek Sıkıntı Clientin dosyayı okuyamaması.
Dosyalarınında Tam oldugunu dusunuyorsan ve hala Aynı Sorun var ise itemdata ve Charaktervisual dosyalarını gorebilmem için upload edersen kontrol edebilirim
Oyla
0
1 kaç saat sonra eve gececegım gecınce atayımSorununu Tam olarak anlayamadım. Devili açarken DC yiyorsan clientte eksik olaran dosya ile ilgilidir. bsr içindeli yollar eksiktir.
üzerine gelince %HP MP ve Block rate ayarlarını görebiliyorsan simdilik herşey yolunda gibi görünüyor.
Tek Sıkıntı Clientin dosyayı okuyamaması.
Dosyalarınında Tam oldugunu dusunuyorsan ve hala Aynı Sorun var ise itemdata ve Charaktervisual dosyalarını gorebilmem için upload edersen kontrol edebilirim
Oyla
0
charactervisualchange karakter visual bu reisitem data caharakter visual atacaktın bekledim geri dönüş yapmadın
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)