Merhabalar forumdaki azure port konularını inceledim fakat bir çözüme ulaşamadım en son loopback denedim fakat check portta port hala kapalı gözüküyor sunucu açılıyor ama girişler açılmıyor bu konu hakkında bilgisi olan kişiler yardım edebilirmi iyi forumlar dilerim(konum yanlış yere açıldıysa modlarım taşıyabilirmi kusura bakmayın yeniyim forumda)
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Azure Port Konusu Hk.
- Konuyu Başlatan redmoon478
- Başlangıç tarihi
Merhabalar forumdaki azure port konularını inceledim fakat bir çözüme ulaşamadım en son loopback denedim fakat check portta port hala kapalı gözüküyor sunucu açılıyor ama girişler açılmıyor bu konu hakkında bilgisi olan kişiler yardım edebilirmi iyi forumlar dilerim(konum yanlış yere açıldıysa modlarım taşıyabilirmi kusura bakmayın yeniyim forumda)
1.loopback Yaptığınızı varsayıyorum
2.loopback nasıl yapılır dersen
3.Bu işlem bittikten sonra sunucudan firewallı açın azure panelden açtığınız portları sunucudanda açmanız gerekiyor aksi halde port aktif olmuyor
Ekli dosyalar
Oyla
0
Azure web sitesinden ve firewalldan girdiğin portun %100 açılması lazım kendim defalarca yaptım. Portları düzgün açtığından emin misinMerhabalar tekrardan anlatımınız için teşekkürler fakat dediklerinizi yapmama rağmen hala port açılmıyor sebebini anlayamadım
Oyla
0
Mobildeyim şuan bakamam maalesefevet anlatılanları yaptığıma eminim isterseniz vaktiniz var ise tw yada anydesk aracılığıyla bağlanıp kontrol edin
Oyla
0
Sen yaptığın işlemlerin resmini atarsan arkadaşlar da buradan yardımcı olabilir.evet anlatılanları yaptığıma eminim isterseniz vaktiniz var ise tw yada anydesk aracılığıyla bağlanıp kontrol edin
Oyla
0
Azureden açtığın portların protokolünü Tümü olarak yapıp tekrar check yapar mısınbu işlemleri yaptım,loopback yaptım başka yapmam gereken ne var arkadaslar azure üzerinden başka açmam gereken yerler varmı ağ iletişimi sekmesinden açtım sadece
Oyla
0
böyle yaptım ve tekrar check etmeyi denedim kapalı gözüküyor halaAzureden açtığın portların protokolünü Tümü olarak yapıp tekrar check yapar mısın
Ekli dosyalar
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)